Jogsi KÁRTYA nélkül lehet vezetni külföldön?
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogyha nekem van érvényes vezetői engedélyem (rendszerben nyilván tartva) de a kártyám még postai úton van, akkor ez mennyire okoz gondot mondjuk a német, vagy az osztrák határon, ha ellenőriznének?
Mert van B-s jogsim, csak ugye még nincs nálam, de a kormányablakban kaptam igazolói papírt, csak nem tudom hogy németül ezt fogják-e érteni?
Segítsetek légyszi, mert nem találtam infót erről
Azt hittem, a tanfolyamon elmondják ezt is. Vagy épp beteg voltál?
Külföldön a kutyát nem érdekli, milyen papírt lobogtatsz. Jogosítvány vagy szopás.
Ja de bocsánat, azt kihagytam, hogy amúgy van osztrák lakcímem, vagyis fix letelepedési cím.
Még így se??
Meg milyen tanfolyam ember, bementem KRESZ vizsgára, utána vezetés, aztán forgalmi.
Rég kinőttünk a kommunizmusból bátyja
"Meg milyen tanfolyam ember, bementem KRESZ vizsgáraÍ"
Suttyókám, a KRESZben benne van, az , hogy te okosban oldottad meg, egyéni szocproblem, attól még tudnod kellene!
Kell a kártya. Az osztrák rendőr az kérni fogja a rendes jogsit.
Hiába van osztrák lakcímed is, az csak arra jó, hogy utána átcserélheted osztrákra a jogsid. (Aminek igazából akkor van értelme, ha kint kimondottan helyi jogsit kérnek egy munkához.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!