Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez az autó megér ennyit?

Ez az autó megér ennyit?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy skoda superb-t venni. Mindenképp benzines és dsg, illetve valami újabb évjáratban gondolkodom. Találtam egy elsőre jónak tűnő autót, viszont annyiran nem értek a dolgokhoz, hogy meg tudjam állapítani, hogy ez a példány megér e annyit amennyiért hirdetik. Mit gondoltok?

[link]

2023. aug. 2. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9 Ha minden oké az autóval és szerintünk nem ér ennyit, akkor nem fogod megvenni? Ha 6,8-ra le tudod alkudni, akkor már megveszed, ha nem engedi 7 alá a kereskedő akkor otthagyod, mert szerintünk nem ér annyit? Vagy ha látsz még 5 ilyet a piacon 7,5-ért hirdetve akkor már megéri?

Nem kötekedni akarok csak egyserűen nem értem a kérdésed lényegét. Kb. az van amit a 10-es válaszoló ír, "Ha elviszi valaki ennyiért, akkor ér, ha nem viszik el, akkor nem ér.".

2023. aug. 2. 12:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem pont 200e ft nagyságrendben gondoltam az eltérést, hanem pl 500e és többen. Gondoltam valakinek hátha nagyobb tapasztalata van superb kapcsán, és azt mondja majd hogy ugyanilyet látott pár hónapja annyival olcsóbban, lehet megérné várni kicsit. Szóval kérdésedre a válasz, hogy vmi ilyesmire számítottam.
2023. aug. 2. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
12: ha ilyen eltérés lenne, akkor találnál hirdetéseket sokkal olcsóbban is, találtál?
2023. aug. 2. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Igy ertem.

Tapasztalataim szerint jo allapotu hasznalt autot jo aron erdemes az adott tipust hasznalok kozossegebol venni. Gondolok itt a facebook csoportokra. Keress 3. generacios (vagy ez mar a 4.? nem ismerem a Superb-t) Superb facebook csoportot es gorgess vissza ev elejeig. Akkor kapsz egy jobb kepet a piacrol. Illetve be lehet menni par normalisabb kereskedesbe is, beszelni az ertekesitokkel, hogy milyen aron szoktak naluk menni az adott auto tipusok. Kocsiguru, M3 Autopark, Becsi Autopark, Auto Palace kereskedesek, stb. Erdeklodes szinten tudnak hasznosithato infot mondani.

2023. aug. 2. 13:32
 15/16 A kérdező kommentje:
#13: kevés a pont ilyen autó, nagyon eltérőek a paraméterek a többihez képest, leginkább az év és a km, ezért nagyon nagy szórás van az árakban (milliós tételek kb)
2023. aug. 2. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:
15: a különbségek alapján neked kell eldöntened, hogy X évvel, vagy kilométerrel kevesebb megér-e neked Y millióval többet, vagy több év/kilométer kevesebbet
2023. aug. 2. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!