Megér ennyit egy ilyen autó?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyit ér egy 7-8 éves automata autó, amiben tempomat, tolatoradar, és kb 150.000km van. Sérülés mentes, dízel ferdehátú. Amúgy audi a3, és golf7 autóról van szó. A neten kb 3,5-4M között mennek. Szerintetek ér ennyit? Semmi bajuk nincs, szóval belülről és kívülről is tökéletes. Mi a vélemény? Ennyiért már vehetnék egy manuális más márkájú autót is ami max 5 éves, de nekem ezek jobban tetszenek. Mivel járnék jobban?2021. máj. 28. 12:48
1/12 anonim válasza:
A prémium márkák sohasem voltak olcsók. Az utolsó generációs A3-a legolcsóbb példányai is 4 millió körül mozognak. Bár a Golf talán kicsit olcsóbb.
2/12 anonim válasza:
de ugye miért taposnád a kuplungot és tekernéd a váltóbotot amikor tudsz venni jó állapotú autót kényelmes és hatékony automata váltóval
szerintem megéri
ezek azért viszonylag alap prémium autók, nem az a felső/közép-kategóriás prémium, főleg a golf
ennyiért vannak jó állapotúak
ha DSG váltó, akkor ellenőrizd hogy megvolt-e a két váltóolajcsere időben, mert az kell neki, egyébként nem sok problémád lesz vele még egy jó ideig
4/12 A kérdező kommentje:
Meg azért nem tudom, mert amiket néztem, az egyikben sincs tolatokamera, pedig én azt szeretném. És nem tudom, hogy melyikbe egyszerűbb és olcsóbb beköttetni. Az audinál lehet nehezebb, mert annál a műszerfalból jön ki a kijelző
2021. máj. 28. 13:39
5/12 anonim válasza:
A kijelzönek semmi köze a tolatókamerához azon kívül hogy ott jelenik meg a kép. Ugyanolyan nehéz bekötni bármelyikbe.
6/12 A kérdező kommentje:
A golfnal nem kell hozzá kivenni a 2dines fejegyseget?
Audinál hogy kötik be?
2021. máj. 28. 14:19
7/12 anonim válasza:
Dehogynem, mindegyik típusnál ki kell szedni.
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor jól tudom. Csak gondolom az audinal nehezebb, mivel az a műszerfalbol jön ki
2021. máj. 28. 14:46
9/12 anonim válasza:
Csak a kijelentés jön ki a műszerfalból. A fejegységet ugyanúgy ki lehet műteni a rádiópanel és a klímapanel kiszerelésével.
10/12 A kérdező kommentje:
Drága dolgok ezek? Alkatrész meg a munka díj?
2021. máj. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!