Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell dudálni azért,...

Miért kell dudálni azért, mert lassan megy valaki?

Figyelt kérdés
Mi értelme ennek? Ha gyorsan akarsz menni és valóban fontos ahová mész, akkor megelőzöd és le van tudva. Ha meg szabálytalan, akkor rendőrt kell hívni és majd intézkedik.
2023. júl. 31. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Te olyan ügyes vagy kérdező. 🤗😤🤮
2023. júl. 31. 12:22
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Pl. nem lehet előzni és indokolatlanul akadályozza a forgalmat.
2023. júl. 31. 12:58
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

"rendőrt kell hívni és majd intézkedik"

Aztán te lennél a legjobban felháborodva, hogy mi az, hogy a sok besúgó rendőrt hív rád :D

2023. júl. 31. 13:24
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudjuk... De ne haragudj kérdező, ennek a kérdésnek sincs sokkal több értelme, mint a dudálásnak. Kakild le és lapozz! Ha minden sérelmet, ami az utakon ér ennyire a lelkemre vennék, minden nap pszichológushoz futkoshatnék.
2023. júl. 31. 13:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
#4-et kiegészíteném azzal kérdező, hogy egy ilyen dudáláson legfeljebb 5 másodperc alatt túl kéne tenned magad. De nem, te képes voltál hazáig magadban hordozni, aztán még ki is írni az internetre. Képzelem, hogy mennyire figyelted az utat az eset után, ha még most is ezen puffogsz. Na, az ilyenek miatt kéne valami pszichológiai alkalmassági a jogsihoz.
2023. júl. 31. 14:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Pl. sima 2 sávos úton elég veszélyes tud lenni, mert feltorlódnak mögötte, aztán mindig egy olyan, aki elkezd egyszerre 5 autót előzni, ami vagy sikerül vagy nem, aztán meg jön a következő ilyen.
2023. júl. 31. 17:00
 7/17 anonim ***** válasza:

#6 Én azt nem értettem soha, hogy akik mögött feltorlódik a sor, miért nem húzódnak félre adott esetben. Én simán csináltam már olyat, hogy lakott területre érve vagy közvetlen az után buszmegállóban félre húztam a kocsit, meg sem kellett álmon csak elengedtem a sietősebbeket.

Nekem is jobb volt, mert nem jött senki a seggemben és nekik is mert tudtak haladni.

2023. júl. 31. 17:59
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
#7 Mert az emberek hülyék. Épp tegnapelőtt az M4-en a hülyéje befoglalta a belső sávot, oké, tényleg gyorsabb volt a külsőnél, de én még gyorsabb, és bármely két külső sávi autó közé nyugodtan lehúzódhatott volna. Amikor kicsit lassítottam, hogy legyen értelmes követési távolság, ő is lassított. Amikor megint gyorsítottam, hátha észreveszi magát, akkor ő is gyorsított, épp annyira, hogy picivel legyen lassabb mindig nálam. Úgyhogy visszaváltottam kettőt, kielőztem két autó között jobbról miközben alaposan bemutattam neki a motorról.
2023. júl. 31. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 Nekem kedvenc motoros sztorim legutóbb volt.

Sávlezárás miatt lámpás irányítás volt, de akkora volt a forgalom, hogy mindig egy oldal beragadt, a másik oldal el sem tudott indulni. Előttem áll egy nő, kocsi behúzva a felezőre. Jött egy motoros, lehúzódtam, hogy elférjen. A nő meg sem mozdult.

Elindult a sor lassan, a nő meg teljesen rázárt a túloldalt álló kocsikra. Ilyenkor elképzelni nem tudom, miért ekkora parasztok az emberek és miért szopatják a másikat. Már én gondolkoztam, hogy kiszállok, és megmondom neki takarodjon már le jobbra mert a motoros haladna.

Aztán meg csodálkoznak ha leverik a tükröt meg mindenki ideges rájuk.

2023. júl. 31. 18:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 Szerintem a tükörleverésre nincs kifogás, én még ha próbál is egy-két autós arrébb húzódni (egyébként egyre gyakrabban az elmúlt pár évben ez a tendencia), nem fogok sorok között előre menni, ha szűknek látom vagy fáradt vagyok vagy akármi. De mondjuk amikor a pirosnál cikcakkban állnak az autók, sávon belül semmi rendszere a valahova tartásnak, akkor mit csinálnak, ha jön mögöttük egy mentő?
2023. júl. 31. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!