Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szoktatok dudálni?

Senior Séf kérdése:

Szoktatok dudálni?

Figyelt kérdés
Én több mint 40 éve vezetek, de egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor használtam hangjelzést.

2021. máj. 17. 09:55
 1/7 anonim válasza:
81%

Közlekedésbe forgalomba nem. Rokonoktól indulunk el dudálok egyet mielőtt elindulok köszönök. Vagy érkezem valahova nincs csengő bedudálok.

Engem is ingerel ha valaki nyomkodja.

2021. máj. 17. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha kamiont vagy traktort előzök akkor szoktam, főúton, tudjátok, egy trakesz ami visz pótot lassú bárki kimehet elé, vagy pont nem rakta ki az irányhelzőt és kanyarodna. Lakott területen kívül lehet, én pedig alkalmazom. Ugyan ez van ha nincs csengő, dudálok. De azért mert valaki kijött elém azért nem szoktam, inkább fékezek meg két kézzel fogom a kormányt. :) akkor sem ha ismerőst látok, majd beszélek vele,hogy láttam.
2021. máj. 17. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Az irányjelző nélküli és az irányjelző hibás autók vezetőjét szoktam figyelmeztetni. Megszoktam csuklatni a felmenőiket is néhány varázsszó kíséretében.
2021. máj. 17. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak veszélyhelyzet esetén.
2021. máj. 17. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán csak, idén egyszer használtam eddig, mert majdnem rám gurult valaki (hátrafelé).
2021. máj. 17. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Néha előfordul, ha elkezdi valaki rámhúzni a kormanyt, mert azt sem tudja hol van, a duda meg szokta menteni a helyzetet.
2021. máj. 17. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
igen minden műszaki előtt leelenőrzőm hogy működik
2021. máj. 17. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!