Ha nincs traffi menyivel mész pályán/autó úton?
Figyelt kérdés
Én az M2esen 130-150 alá sose megyek alatta egyszerűen be alszom olyan unalmas pedig csak 1 húsz éves focus kombim van de 130 alat mintha egyhelyben állnék egy végtelen hosszú folyosón2023. júl. 30. 18:28
1/13 anonim válasza:
Én azt szeretem ha véda jön mivel ott el tudok menni mindenki mellett mert őrült módjára nyomják a féket.
Egyébként kérdésre válaszolva nem trafi szerint választom meg a sebességet hanem az út és a látási viszonyok valamint a forgalmi helyzet szerint. Ha ezek lehetővé teszik akkor autóút 140 autópálya 160.
2/13 anonim válasza:
110/100 az én autóm öreg, ez az ideális neki.
3/13 anonim válasza:
Pályán (M6-oson több mint egy évtizede ingázok, szinte minden bokrot ismerek az út mellett) óra szerint 140 km/h-ra állítom a tempomatot. Egy GPS szerint 131. Autóúton óra szerint 120. Tudom, hogy több is beleférne a büntiig, nekem bőven elég. A 20-szal megyek gyorsabban, mennyi időt nyerek?! 10 percet? Soha nem volt olyan életbevágó dolgom, hogy ez annyira számítana.
4/13 A kérdező kommentje:
3
Nem is az idő a lényeg hanem az élvezet nekem dízelem van ötödikben 100 on forog 2 ezret ezen a fordulaton esküszöm mintha egy helyben állnék olyan érzés nagyon unalmas
2023. júl. 30. 19:20
5/13 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem egy biturbós dízelem van. Pont a sok pályás ingázás miatt vettem ilyet. 6.-ban 100 km/h-nál 1700 körül van a motorfordulat. És akkor mi van?! Én nem attól élvezek el, ha magas fordulaton megy a motor, vagy 140 helyett 160-at mutat az óra. Ugyanúgy megyek, fogom a kormányt, nézek magam elé, csak 2 óra helyett 1:50-ig. Nem érzem ettől izgalmasabbnak. Ugyanúgy a napi rutin része nálam.
6/13 anonim válasza:
#5 érti mindenki mennyire kemény vagy csak le ne engedj a GPS szerinti haladásodból mert azon múlik minden.
7/13 anonim válasza:
a "dízel" és az "élvezet" szavak egy mondatban erősen viccesen hangzanak. :D :D :D
8/13 anonim válasza:
140-150 am M6-on de ha tenyleg nem lenne se trafi sem rendor es a kocsi is birna a gyorsabb tempot akkor 170-180-al siman mennek mert nagyon unalmas 130al docogni
9/13 anonim válasza:
Autóval 130/110. Motorral 300/300
10/13 A kérdező kommentje:
7 kinek mi én szeretem ha alulról húz:D
2023. júl. 31. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!