Van egy 25 éves japán autóm rendszeresen szervizelve, jó állapotban(meg szokták nézni, hogy milyen szép állapotban van) Megéri frissíteni egy kb 5-7évvel fiatalabb autóra aminek bizonytalan az előélete vagy maradjak a régi autómnál?
Figyelt kérdés
Éves szinten 4-5e km-t használom családi autóként 90%-ban városban. Garázs nincs, kint alszik a lakótelepen. Gyakorlatilag hétvégi autó. Van értelme százezreket költeni egy pár évvel fiatalabb autóra?2023. júl. 29. 17:06
21/25 anonim válasza:
Azért naponta 2-3 iylen Corollát látok jönnimenni a környéken..
22/25 anonim válasza:
Értem. Én nagy városba lakok, de szinte sose látok.
23/25 anonim válasza:
Itt a külvárosban vannak.. Nem mozgat meg külsőre.. kivéve a 3 ajtós hatchback.. abból lehet szépet csinálni egy szolíd körbespoilerezéssel. ;)
De ettől még jó gép.
24/25 anonim válasza:
Én a múltkor láttam egy 82-es VW Jettát. Kifejezetten ronda, 80-as évekbeli kockakarosszériájú. Nyugaton tucatautó volt, nálunk a 90-es években a rendszerváltás után viszonylag sok volt használtan behozva. Ma persze már ritka, és a csúnyasága ellenére mosolyogva jártam körbe, hogy a mindenit, egy 40+-os autó.
A 25 éves Corolla ma még nem nagy szám, de 10 év múlva már kuriózum lesz.
Viszont egy AE86 Corollát (aki ért hozzá), ma is nyálcsorgatva néz meg. :)
25/25 anonim válasza:
Egy corolla Levin az megint más. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!