Meddig bírja a részecskeszűrő?
Tényleg nem lehet tudni, hogy egy új részecskeszűrő mondjuk bír 5 vagy 10.000 km-t? Vagy 1 évet? Vagy valami?
Azért vettem mert úgy volt, hogy másik városba fogok járni vele, hétvégéken hosszabb utak stb. De nem így lett.
Igazabol a gyári élettartama 150-200e km.
Ezt csökkenti: sok városi használat, nem tökéletes injektorok (200e km lifetime), és az hogy az utángyártott sokszor sokkal rosszabb.
Nekem az autóm 10e km alatt kinyirja a dpf-et mert rossz a motor
Nem mindenképp, nekem egy fos kia van az 156e km-nel jutott el ide. van akinek elmegy 300e km-t is, de alapvetően a 230 ezer szerintem jó érték, oromtancot jarnek ha a kia képes lett volna rá.
Nézz utána mennyi a dpf ára, nekem nem volt után gyártott így 800+ ezer forint, de még az X5 bmw-hez is van 200-220e Ft körül. így én ha a kocsi különben jó kicserelném.
Persze mint írtam ha azért rossz a dpf mert füstöl az autó akkor ne csereld ki mert tönkreteszi azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!