BMW E90 2005 hogyan lehet orvosolni a problémát ha vezetőülésnél alul kicsit befolyik víz egy mosás után?
Át kell nézni az ajtó kédereit. Lehet hogy elkopott, lehet hogy elszakadt valahol. De az is lehet, hogy csak simán lóg az ajtó és nem pont oda záródik ahova kellene.
Ilyesmikre gondolj.
Ezeket már megpróbálta az előző tulaj. Kicseréltette az összes kédert, az autó pedig törésmentes és jól áll/záródik az ajtó.
Neten kukázva azt találtam, hogy az ajtón belül folyik el ugyebár a víz és ott van ez "vízzáró" réteg nem tudom minek hívják és az is okozhat galibát, de közben találtam olyat is ahol a visszapillantó tükörnél kellett mókolni, hogy megszünjön a probléma..
Normál esetben a víz legnagyobb része kívül marad, mert a lemez, az üveg és a gumi is vízhatlan.
Ami nem marad kívül, az pedig az ablak tömítés mellett befolyik az ajtóba, amin alul van pár nyílás, hogy ami befolyt az ki is tudjon folyni. Ki is folyik küszöbre, ami a kéderen kívül van, vagyis nem jön be az utastérbe.
A tükörnél valóban bejöhet némi víz, de az is tömítéshiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!