Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Befolyik a víz az utastérbe....

Befolyik a víz az utastérbe. Honnan jöhet, mekkora lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban nem ültem a kocsiban, ma ebben a jó esős időben beültem már akkor furcsa volt hogy a pedál alatt pár cseppet láttam. Megijedtem hogy olaj, de egyértelműen víz. A meglepetés akkor ért amikor ráléptem a gázpedálra. Konkrétan szerintem 2-3 deci víz folyt a lábamra. A többi pedálnál nem és anyósülés előtt sem láttam vizet.

Mi lehet a gond? Férjem csak 1 hét múlva tudja megnézni mert külföldön van. Addig közlekedhetek így, nem okozok kárt az autóban?

2023. jún. 7. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
VW csoportosaknál,ha telemegy kosszal,falevéllel a szélvédő előtti rész,ahol a pollenszürő is van,akkor eldugul az ottani vízelvezető,és a pollenszürőt eláztatva, a szellőzőn befolyik a víz a lábadhoz
2023. jún. 7. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Renault twingoról van szó.
2023. jún. 7. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel valószínűleg az is onnan szívja az utastér szellőzéséhez a levegőt, így simán ott is ez lehet a probléma.
2023. jún. 7. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. jún. 7. 19:28
 5/5 krwkco ***** válasza:

Gondolom, a vizet kitörölted, amennyire tudtad. Ha fel tudod emelni a padló szőnyegét, tegyél újságpapírt alá, hogy felszívja a vizet. Naponta egyszer kétszer cserélgetni kell, hogy így elfogyjon a nedvesség. Különben bepenészedik, mert a padlóborítás alól nem tud kipárologni.

Ha nem tudod kitisztítani a légbeszívót és jön az eső, akkor parkolásnál takard le egy fóliával a szélvédő és a motorháztető közötti részt. Azokat a vicces kis légbeszívókat is a motorháztetőn, ha régi twingod van. :-)

2023. jún. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!