Befolyik a víz az utastérbe. Honnan jöhet, mekkora lehet a baj?
Az elmúlt napokban nem ültem a kocsiban, ma ebben a jó esős időben beültem már akkor furcsa volt hogy a pedál alatt pár cseppet láttam. Megijedtem hogy olaj, de egyértelműen víz. A meglepetés akkor ért amikor ráléptem a gázpedálra. Konkrétan szerintem 2-3 deci víz folyt a lábamra. A többi pedálnál nem és anyósülés előtt sem láttam vizet.
Mi lehet a gond? Férjem csak 1 hét múlva tudja megnézni mert külföldön van. Addig közlekedhetek így, nem okozok kárt az autóban?
Gondolom, a vizet kitörölted, amennyire tudtad. Ha fel tudod emelni a padló szőnyegét, tegyél újságpapírt alá, hogy felszívja a vizet. Naponta egyszer kétszer cserélgetni kell, hogy így elfogyjon a nedvesség. Különben bepenészedik, mert a padlóborítás alól nem tud kipárologni.
Ha nem tudod kitisztítani a légbeszívót és jön az eső, akkor parkolásnál takard le egy fóliával a szélvédő és a motorháztető közötti részt. Azokat a vicces kis légbeszívókat is a motorháztetőn, ha régi twingod van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!