Ez nagy baj lehet, hogy befolyik a motor térbe a víz?
Figyelt kérdés
Az autómnál van ilyen műanyag tálca szerű a szélvédő és a motor háztető között, viszont észre vettem, hogy ez a műanyag tálca eláll és a tömítés része is elengedett ott, így ahogy esik az eső és a szélvédőről lefolyik a víz így a motor térbe bejut.2023. jún. 23. 16:38
2/4 A kérdező kommentje:
De szerintem már régebb óta csepeghet mert nem most engedte el, csak most vettem észre. Fogok vele foglalkozni, csak mikor észrevettem nem volt már rá időm, és majd a hétvégén tudok vele valamit durrantani:d
2023. jún. 23. 17:05
3/4 anonim válasza:
Ha azért folyik a motortérbe a víz, mert egy tömítés elengedett - ahogy írod - az baj. Ha oda kellene folynia, akkor nem vesződtek volna a tömítéssel. Pótold azt a tömítést tömítő gyurmával. Nem egy nagy összeg és nem ördög szekere.
Amúgy a motortér alulról teljesen nyitott, és a hűtőradiátor felől is. Mindkét irányból bőven juthat víz a motortérbe - és jut is, ha pl. egy jókora tócsába hajtasz bele -, vagyis ez önmagában nem akkora gáz.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, igyekszem pótolni a dolgot:D
2023. jún. 23. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!