Budapesten mennyire szívás autóval közlekedni?
Gondolom az ingyenes parkolók nagyon ritkák lehetnek.
Ha meg van is akkor gondolom fullra tele vannak. De még a fizetősek is meg vannak telve gondolom. Az egy nagyon túlzsúfolt város.
A parkolás lehet a legnagyobb szívás az egészben
kedves kérdező...ez nem túlzsúfolt város, csak te hiszed...aki itt él, az mindig talál parkolót..
Amúgy ha sajnálod azt a pár száz forintot egy pláza aljában, akkor baj van...
#25 Amúgy ja, én 20 ezres városban élek, megyeszékhelyen csináltam a jogsit. Évi 2-3x jártunk Pestre, persze frissjogsisként a sarokra meg a világ végére is én furikáztam a családot. Féltem Pesttől. Apám is utálta emlékszem már gyerekkoromban, ha át kellett menni Budára. Amikor egyetemista lettem, akkor nem vezettem, csak havonta otthon amikor anyámat furikáztam, nagyon néha céges autót vagy MOL Limót 5 perces utakon.
Aztán megcsináltam az A jogsit, és azóta mindenhova motorral járok, ha költözködöm, autót bérelek, és rájöttem, hogy nagyon nem para Pesten közlekedni, és ha picit is ismered a környéket, ahol többet jársz, már a kerülőutak, egyirányú utcák, buszsávok stb. is megvannak. Túl van démonizálva nagyon a pesti közlekedés. Oké, agglomerációból dolgozni jönni csúcsidőben tényleg sz*r. De az tömegközlekedéssel is szar, én Újbudán éltem és Újpest-Mogyoród határán dolgoztam, hát már akkor hajnal 5-kor indultam és kora délután jöttem haza, hogy ne legyen heringparti, kemence a metrón-buszon, hanem tudjak nyugodtan, ülve olvasni az 50 perces, háromjárműves utak alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!