Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire német prémium...

Miért ennyire német prémium autó függő Magyarország?

Figyelt kérdés

Olyanok is,akik ha elromlik benne valami már nincs pénzük megjavítani.

Egzisztenciát is ezzel azonosítják. Bármilyen márkám volt, Toyota,Honda mindegyikre azt mondták,hogy "jól van az,majd lesz később valami komoly,nyugi..."

A komoly itt az audi, "bömös" , merci, vagy VW

2023. júl. 23. 20:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a saját pénzét locsolja rá, felőlem járjon mindenki amivel szeretne.
2023. júl. 23. 22:28
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Pedig felesleges, mert ugyan úgy lesz@rja mindenki, pl egy új astrát. Az ember amúgy is nyilván egy igazi ritka autó után fordul meg. De minden tiszteletem azoké, akinek van pénze és bömös helyett mondjuk c6os corvettet. Abból tuti nem fog még másik 3 állni a Tesco parkolóba és az tényleg vagesz.
2023. júl. 24. 02:47
 23/43 anonim ***** válasza:
44%

Én szinte minden nap találok német autókról leírást, szakvélaményt.

Hát nem vennék soha.

[link]

2023. júl. 24. 08:29
 24/43 anonim ***** válasza:
70%

Magyarország?

Menj el kicsit nyugatra, leginkább Audit, BMW-t, Mercedest fogsz látni az utakon. Miért? Mert jó.

Az, hogy itthonra sok olyan prémiumautó modell jön be, ami nyugatabbra már a TÜV-ön nem megy át költségmentesen így Hans vesz újat a régit meg megkapjuk mi mert itt még egy jó autónak számít, egy létező dolog, és nem feltétlenül hiba ilyen autót megvenni, ha a fenntartása nem jelent problémát akkor valóban a mai napig tudja egy 10-15 éves prémiumautó is azt a minőségérzetet amiért szerették újkorában is.

Annál rákosabb magyaros dolog viszont kevés van, mint amikor valaki a másik dolgát figyeli, a másikat köpködi, irigyli vagy ahhoz hasonlítgatja magát folyamatosan, így egyfolytában elégedetlen és frusztrált. Igaz, posztoló?

2023. júl. 24. 09:46
 25/43 anonim ***** válasza:
33%

@23, örülünk neki, az egyik legproblémásabb VW terméket sikerült belinkelni.

[link]

2023. júl. 24. 09:47
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Minth irigyek lennénk arra, hogy valaki egy 20éves a6ossal jár.....
2023. júl. 24. 10:34
 27/43 anonim ***** válasza:
90%
Pont telibe sz@rom, mivel van közép úr a prémium és a közlekedő edény között.
2023. júl. 24. 10:35
 28/43 anonim ***** válasza:
19%
Én azt nem értem, mikor valaki azt hiszi, hogy "csak irigykedem" a 10-20 éves lepusztult német "prémium" autójára. Egy Toyota szalonautóm van, az árából nem egy ilyen behozott autót meg tudtam volna venni (valószínűleg a fenntartásra is több jutna), de van józaneszem. :D
2023. júl. 24. 13:08
 29/43 anonim ***** válasza:
32%
@28, neked is egészségedre - vettél egy teljesen szürke, teljesen fantáziátlan átlagautót aminek az értékcsökkenésére évi szinten két német prémium fenntartási költségét veszíted el, és közben az autód is szar.
2023. júl. 24. 13:33
 30/43 anonim ***** válasza:
26%
A Toyota eddig élen járt és ezután is fog, úgy hogy megnyalhatod a makkom.
2023. júl. 24. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!