Miért ennyire német prémium autó függő Magyarország?
Figyelt kérdés
Olyanok is,akik ha elromlik benne valami már nincs pénzük megjavítani.
Egzisztenciát is ezzel azonosítják. Bármilyen márkám volt, Toyota,Honda mindegyikre azt mondták,hogy "jól van az,majd lesz később valami komoly,nyugi..."
A köpködést meg kiprovokálták maguknak a lerúgott német prémiumosok,mert onnantól,hogy abban ülnek azt hiszik nekik már mindent lehet. Mert vajon melyik autósra jellemző,hogy nem használ indexet, vagy letolja az embert az útról?
2023. júl. 23. 21:13
12/43 anonim válasza:
"amikkel addig mennek míg csak lehet,aztán inkább eladják"
És?
Mondom, amúgy majd kinövitek. Én eleve nem az a korosztály vagyok, aki menőségből vesz autót. És vezérlés, olaj cserével kezdek minden használt autó vásárlást. Nem bízok az eladó szavában.
Belekalkulálom a vételárba, mint a hadzonzerzesi illetéket is
2023. júl. 23. 21:18
13/43 anonim válasza:
#11 Futárswiftesek, céges corollások, civicesek elég nagy része übereli a bmw sztereotípiákat.
2023. júl. 23. 21:20
14/43 anonim válasza:
12! Ha nem ilyen vagy,akkor miért veszed magadra?
2023. júl. 23. 21:21
15/43 anonim válasza:
#13 Lehet, de valahol elkezdődött, és onnantól meg megy a mutogatás,hogy ha őneki lehet,akkor neki is.
2023. júl. 23. 21:24
16/43 anonim válasza:
#14 Én értem miért írja, mert qrva fárasztó amikor az összes idióta a fapados szarjából köpköd mert látott két lakótelepi hülyegyereket prémiummal, és azt hiszi te is biztos az vagy, aztán többet költesz a karbantartásra mint amennyit a köpködős világukat nem tudó kretének kocsija ér.
2023. júl. 23. 21:24
17/43 anonim válasza:
#15 Ez kb ilyen tyúk vagy a tojás szintű felvetés volt
2023. júl. 23. 21:25
18/43 anonim válasza:
Amiért van sok komplexusus, aki nem meri megélni a keleti jó autóját, mert parázik a németpártiaktól
2023. júl. 23. 21:26
19/43 anonim válasza:
Nem vettem magamra. Te miért veszed magadra más igényeit/igénytelenségeit?
A lakótelepi hülyegyerek is járjon bátran a lerúgott német prémiummal, ez miért fáj nektek?
2023. júl. 23. 21:39
20/43 anonim válasza:
Hát azért jó kis oktatóperceket tartok a 20 éves lerúgott szarommal, amibe kb a KPM vizsgán nem tudnának belekötni. Egyetlen vitarára, vagy corollára sem cserélném el semmi pénzért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!