Melyik autót válasszam az alábbiak közül?
2003 Seat Ibiza 1.4 Signo 169.000km 700.000Ft klímás
Rendszámlekérdezés alapján 6 tulajdonosa volt eddig, lehet ez a kereskedésnek adás miatt? Futásteljesítményét rendben találtam.
2005 Ford Fiesta 1.4 Ghia 85.000km 850.000Ft klímás
3 eddigi tulajdonos, futásteljesítményét rendben találtam.
Esetleg még:
2004 Opel Corsa 1.0 12V Club 163.000km 600.000Ft nincs klíma
6 eddigi tulajdonos, de mikor behozták 6 éve, visszatekertek 27 ezer km-t. Ez igazából csak azért jött szóba mert munkába járni kell, és benzinen spórolnék. De beszéljetek le róla.:)
Szerintem a Fiesta ami a legjobb e három közül, kérlek szavazzatok. <3
A tulajdonosban benne lehetnek a kereskedők is valóban, az én autómra 5 tulajdonost ír, ebből valójában én vagyok a 3., a + 2 azok a kereskedők akik csak továbbadták.
A Fiestára szavazok egyébként, papíron ez hangzik a legjobban, de meg kell nézni élőben mind a hármat és úgy dönteni, tartogathat meglepetést még a legjobban hangzó autó is.
Japán autók nem tetszenek?
Ennyiért egész jó kis Toyoták vannak. Persze picivel idősebbek, több kilométerrel, de úgy is jobb autók, mint ezek.
#5-nek:
Már nagyon sokat láttam 400-500-al is. Brutál jól tartják magukat.
#4 azokat is nézegettem, volt egy Corolla E11 facelift amit kinéztem, de mikor alánéztem rozsdás volt nagyon.
#5 jó autók azok is, csak gondoltam erre a háromra kérdezek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!