Boríték-->átmész 1.-re
Nincs Boríték-->megbuksz, vehetsz pótórákat.
#6 Én megkérdeztem az oktatómat annak idején, óvatosan, azt mondta, hogy hogy attól függ, a három közül melyik vizsgabiztost kapom, ha fizetni próbálok, kettő megbuktat, egy fel is jelent, de mivel oktatón keresztül szokták a borítékot odacsúsztatni, úgysincs esélyem fizetni. Azért lettél lepontozva, mert ez a lefizetősdi sajnos nagyon lassan, de végre kezd kikopni, néhány városban/kerületben néhány embernél esetleg még működik, én is tudok konkrét páréves sztoriról ismeretségi körben, hogy fizetett, de k*rvára nem kéne azt mondani egy tanulónak, hogy ezzel készüljön, mert
1. simán megütheti vele a bokáját
2. aki fizet, az valószínűleg annyira is készül, inkább meg kéne tanulni vezetni meg minimálisan közlekedni. aki egy forgalmi vizsgán nem tud átmenni lefizetés nélkül, annak nem való a közút. Aki "hibátlanul" vezet friss jogsival, annak egy szavát nem hiszi el senki, akinek meg az oktatója is ezt mondja, arról az oktatóról meg végképp megvan a véleményem.
Ui.: Én B forgalmin hibavonal nélkül mentem át elsőre, lefizetés nélkül, és meg is volt a véleményem a vizsgabiztos lazaságáról, mert parkolás után speciel index nélkül indultam el (tesco parkoló, szóval nem út széléről, nem para), oktató próbálta is jelezni a kezével, csak nem fogtam fel.
Nagymotorra is elsőre mentem át, kaptam két hibavonalat, és mondta a vizsgabiztos, hogy ezek csak azért, hogy nehogy elbízzam magam, pl. későn indexeltem, azaz kereszteződés előtt ahol volt egy nyitott gyárkapu, amíg nem értem a kapu vonalába, nem raktam ki az indexet. De pont a környéken volt olyan, hogy nagyon közel két utca is nyílt egymás mellett, ha ott túl hamar indexel az ember, akkor bukóhiba, szóval ezek az olyan hibavonalak, hogy kap-nem kap az ember, tök mindegy, ezért lehet 10-et összegyűjteni belőlük. Nem olyan hosszú az a vizsga, hogy 10-et össze lehessen gyűjteni, ha nem hülye az ember. Ha meg megnézzük, mik az instant bukást okozó hibák, hát, nem is tudom, az ellen véd a lefizetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!