Robogós sisak ciki nagyobb váltós motoron?
Figyelt kérdés
Az is ötvenes. Csak picit nagyobb testű.
Nagyon gáz? Igazából csak muuton járok munkába meg boltba
2023. júl. 19. 16:54
1/15 anonim válasza:
Nem ciki, hanem egyenesen veszélyes! Majd mikor elburulsz és eltörik az állad, akkor elgondolkodsz, hogy azért kellett volna egy zár, álvédős sisak. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy ciki-e, hanem, hogy nem véd eléggé.
2/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem teljesen értem.
Eddig robogóval.jartam munkába, most lett egy nagyobb gép.
Ugyan azzal a motorral, ugyan olyan végsebességgel, ugyan olyan használat mellett..
2023. júl. 19. 17:15
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor eddig is halálos.veszelyben voltam, és buta is voltam. Értem.
2023. júl. 19. 17:16
5/15 anonim válasza:
Robogós sisak mindig ciki. Tök mindegy, hogy Simsonon ülsz vagy 1000-es sportmotoron, mert a balesetek nagy része még mindig lakott területen történik, 40-50-nel lerepülni meg mindenféle motorról ugyanúgy fogsz. Sisakot olyat vegyél, amennyit a fejed ér.
6/15 A kérdező kommentje:
5 kösz, így már vili
2023. júl. 19. 18:45
7/15 anonim válasza:
#5: úgyis a nyakad vagy a gerinced törik, nem mindegy milyen sisak?
8/15 anonim válasza:
#7 Azért a nyaka meg a gerince törik sok motorosnak, mert van rajta sisak. :) Mondjuk nem tudom, én a sarki dohányboltba is tetőtől talpig beöltözöm, és gerincprotektor alatt sem a kabátba betehető bő centi vastag gumiprotektort értem, hanem a nyaktól farokcsontig érő "teknőcpáncélt". Aki nem tud felöltözni normálisan, annak nem való ez a hobbi.
9/15 anonim válasza:
És amúgy nem, nem mindegy, milyen sisak. Nézz meg pár baleset utáni képet, hogy néznek ki a sisakok, miután pl. járdaszegéllyel ütköztek. Egy normális meg egy olcsó között ég és föld a különbség.
10/15 anonim válasza:
Csak tudod a nagymotorosoknál is benzinre mindig van pénz, dizájnelemre mindig van pénz, sportkipufogóra mindig van pénz, de azt a 2-300 ezer forintot normális sisakra már sajnálja. Az mindegy, hogy egy szezonban kétszer ennyit minimum eltankol, 3-5 évre befektetni ennyit egy sisakba már nem megy. Aztán csodálkozunk, hogy a komoly balesetek halállal is járnak, amikor akár túlélhetőek is lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!