Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van esélyem megszerezni úgy a...

Van esélyem megszerezni úgy a jogosítványt, hogy családi körben autó nincs, nem is értek hozzá, tehát abszolút 0-rol indulok ??

Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 16:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolso, baromi nehez 50 percig hibatlanul menni. En nokent rosszul tajekozodom. Hiaba mentem at 3x az utvonalon, nem volt ismeros negyedjere,mintha nem is jartam volna arra. Nekem 10 x at kell ott menni,h tudjam mire figyeljek. Es aki stresszes,szorongos,mint en,az belemegy vizsgan siman a behajtani tilosba es lefullad 3x. Gyakorlati oran semmi gond, de vizsgan 50%os teljesitmeny visszaeses. Szerencsere azert sikerult, de hidd el,h vizsgadrukk alatt nem lattam azt, amit amugy igen, annyira zavart hatul a vizsgabiztos. Volt amelyik ram kiabalt vizsga kozben, a masik folyamatosan pofazott az oktatoval es nagyon zavart. Az utolso volt aki csendben ult es nem szolt hozzam sem,akkor sikerult is.
2023. júl. 22. 19:02
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 De nem is kell tudni tájékozódni, vagy ismerni a helyet. Aki jogsit kap, annak 50 percen keresztül BÁRHOL tudnia kéne elfogadható (nem hibátlan, elfogadható) szintenközlekednie. Aki stresszes, szorongós, az meg keressen fel egy pszichológust, csak az fél a vizsgán, aki nem készült fel eléggé. Mi lesz vizsga után, amikor a fél család pofázik a kocsiban, szól a rádió, útvonalat is neked kell tervezni vagy a gps-re is figyelni, és tényleg tiéd a felelősség, nem az oktatóé, ha baj történik? Aki a vizsgán szorongásból lefullad 3x, az feltételezem otthon a kertből sem tud kiállni...
2023. júl. 22. 19:46
 23/23 anonim ***** válasza:

22 es. Nem igaz, sosem fulladtam le 75 ora alatt,kizarolag a vizsgakon. De akkor mindegyiken tobbszor is. Nagyon ki voltam bukba rajta. Az oktato meselte,volt aki olyan izgulos, hogy a kozlekedesi hatosagtol sem tudott kihajtani,az udvarbol. Ha remeg a labad,az kihat a kuplung kezelesre. Nem szedek semmit ra, mert csak es kizarolag vizsgahelyzetben jon ez nekem elo es ezek mar nem nagyon lesznek az eletemben 40 fele. Letudtam mar. Illetve ha ki kell allni idegenek ele, azt sem vallalom,eloadasok tartasat pld. Egyeb esetekben nem jelentkezik. Azert izgultam, mert nekem nagy a tetje. Kikoltoztunk videkre, ferjem betegeskedik es sajnos a tav.busszal rengeteg ido elmegy. Itt a hitel a hazon es csok meg minden.stb ha nem sikerult volna a jogsi, boritani kellett volna mindent buntetokamattal egyutt,ahogy van. Szoval nekem volt miert izgulni.

Egyelore egyedul megyek, gyerekeket majd jo par honap utan tervezem magam moge rakni. Kell egy kis rutin.

2023. júl. 23. 11:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!