A toyoták futóműve miért bírja ennyire jól a rossz utakat?
Figyelt kérdés
Van több toyota is a családban, régebbiek is és sosincs baj a futóművükkel pedig nagyon rossz utak vannak felénk. Mondjuk mással se nagyon de nagyon masszív az egész sok év után se zörög benne semmi.2023. júl. 18. 22:02
21/24 anonim válasza:
Aztán még a bmw vezetőket szidják hogy kultúrálatlanok, meg állatkodnak….😂 de nagy az isten állatkertje. Igen sok japánban ültem, és nem a legmeggyőzőbb a futóművük. Te bizonyára nem probáltad végig az összes német prémiumot, hogy összetudd hasonlítani, csak kakaskodsz itt a semmire.
22/24 anonim válasza:
És? Nekem a VW-ekkel sincs soha futómű problémám, pedig nagy felnivel járok, sőt a mostanin van ültetés is
23/24 A kérdező kommentje:
Azért a japánok nem arról híresek hogy leesnek az útról. Lexus,honda,subaru,mazda régi mitsubishik összkerékhajtással a rally pályák királyai voltak sokáig.
2023. júl. 19. 12:06
24/24 anonim válasza:
A Toyota nem prémium, hanem korrekt középkategóriás, meg kompakt autókat gyárt. Szóval nem egy BMW -vel kell az útfekvését összehasonlítani. Én 20 éve Toyotázom, úgyhogy mondhatni elfogult vagyok a márkával, de ezt kiérdemelte. Ugyanaz a tapasztalatom mint a kérdezőnek. Ezek 2 évtized napi használat után is egy nyikkanás nélkül teszik a dolgukat, mintha mi sem lenne természetesebb. Az meg pont nem érdekel hogy 200 fölött hogy veszi a kanyart a pályanapon :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!