300 lóerő feletti gépet keresek 2 millió pénzből miket ajánloztok?
Figyelt kérdés
2,1 millióba bele kell férfnie a biztositásnak átirásnak stb meg olajcserét azért akarok rajta elsőnek többit majd később szóval csak olyan jöhet szóba ami menetkész állapotu
német préimum érdekel első sorba kell a megjelenés és a kényelem
2023. júl. 17. 15:29
31/82 A kérdező kommentje:
most is tetszik a phaeton ki mondta hogy nem? csak audi jobb
nem is vagyok putris városba lakom panelbe
a fogyasztás lábfüggő és miből gondolod nem tudok havi 30 ezret félre tenni tankolni ? addig megyek csak vele amig az tart azt kész
2023. júl. 17. 17:07
32/82 anonim válasza:
Menő is az, hónap második felében busszal menni mert a havi 30 benzinpénzt elvitte a kotla szarod 2 hét alatt :D
34/82 anonim válasza:
Mennyire prémium valami, ha az a valami egy 20éves alsókategóriás árából megvan?
Hagyok időt átgondolni.
Prémium lenne mondjuk 20 millió fölött.
35/82 anonim válasza:
#34 Nem az ára miatt prémium, de ez most megint egy más téma, a kérdező autóvásárlása több más sebből vérzik. Egyszer beültem egy 2006os S-osztályba, és úúristen, az a feeling, megfizethetetlen.
36/82 anonim válasza:
Jó, akkor úgy kerdezem, hogy lehet-e valami prémium, ennyiért?
38/82 anonim válasza:
Nekem 17 milkas kocsim van csavo
39/82 anonim válasza:
Jó lesz nektek az. Megnyugtató hogy mindig vannak ilyen majmok akik megveszik.
40/82 anonim válasza:
hat igen a 17 millios autom jo is nekem csavo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!