300 lóerő feletti gépet keresek 2 millió pénzből miket ajánloztok?
2,1 millióba bele kell férfnie a biztositásnak átirásnak stb meg olajcserét azért akarok rajta elsőnek többit majd később szóval csak olyan jöhet szóba ami menetkész állapotu
német préimum érdekel első sorba kell a megjelenés és a kényelem
igen ezzel már szemezgettem a hétvégén ez csak 1 millió szóval itt még bőven maradna pénzem is ha valamit meg kell csinálni rajta üléseket lekenem én bőrápolóval megvan a praktika kijavitom én , az olajfolyás meg minden kocsiba van főleg ilyen nagyba arra kár százezreket elkölteni tömitésre ami fillérsen aztán a szerelő meg elkér 10 órányxi mukadijat , olcsóbb utántölteni olajjal
csupa jó autó válogass kedvedre. Igen nagyon komojjj megjelenést ad, vedd meg te leszel a jani!
😂😂
A japán lehet hogy lemarad mögötted 100on, de azért csak elvisz oda, ahova téged vontatóval kell elhúzatni mert rád rohad a "prémiumod" 2millióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!