300 lóerő feletti gépet keresek 2 millió pénzből miket ajánloztok?
2,1 millióba bele kell férfnie a biztositásnak átirásnak stb meg olajcserét azért akarok rajta elsőnek többit majd később szóval csak olyan jöhet szóba ami menetkész állapotu
német préimum érdekel első sorba kell a megjelenés és a kényelem
mi ez a vontató mánia ? szerinted miért kéne elvontatni mert biztos minden német prémium rossz a suzuki meg a csúcs mi ? ez is csak az irigyek beszélnek erről suzuki is otthagyhat bármikor csak az még lassú is meg csúnya is
nekem nem kell ennél régebbi audi meg semmi mert azok már nem modern kinézetűek nem kell olyan fontos a megjelenés is
és az újkori ára mennyi volt szerinted ? az számít attól most ez az autó komolyabb meg többet tud hogy 2 millió mint a te 6 milliós suzukid nem az számít menníit költötté rá hanem hogy milyen bika milyen erős hogy néz ki milyen kényelmes hát most költhetsz te 100 milliót egy új suzukira akkor se lesz ezzel egy versenyben semmi téren
kinek mi tetszik de nekem meg csajoknak is jobban tetszik ez a modernebb az biztos
én nem vagyok zseni de hülye se vagyok szerintem itt senki nem a tudományos akadémia tagja ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!