Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vitara vagy beetle?

Vitara vagy beetle?

Figyelt kérdés

Van egy yarisom ami szeptember 11 től kérdéses (talán de még nem tudni mi lesz). Ha esetleg az annyi volt, akkor utána vagy beetlet vennék vagy újfajta suzuki vitarát, csak nem tudom eldönteni melyik a jobb.

A beetle olyan kis aranyos a vitarának pedig az ereje tetszik meg illik a szabalyos vezetésemhez.

Mit gondoltok erről

2023. júl. 15. 09:09
A kérdező szavazást indított:
Vitara
Beetle
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Praktikum, megbízhatóság: Vitara

Divat, komfort: Beetle

2023. júl. 15. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:

A kettőnek semmi köze egymáshogy, mégis hogy hasonlítsuk őket össze?

Segíts már, én mit vegyek? Kenyérpirítót, vagy kiskutyát? Mit gondolsz, melyikre van nagyobb szükségem?

2023. júl. 15. 10:23
 3/6 anonim ***** válasza:
59%

Vitarának az ereje? 140 lovas a legerősebb. 😂

Beetle-ből 220.

2023. júl. 15. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért lehet csak azonos kategóriában összehasonlítani az autókat? Nem értem, hol van ez leírva?

Amúgy ha külsőre hasonlítjuk össze, a vitara egy tucatautó, olyan, mint anno a G Astra vagy Magyar Swift.

2023. júl. 15. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Szerintem a másik példa elég jól szemlélteti. Adj nekem egy érdemi, valós, hasznos összehasonlítást a kenyérpirító vs kiskutya kérdésre és majd rájössz.
2023. júl. 15. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nonszensz összehasonlítás.

Szóval emocionális döntés úgyis, vedd amelyiket szeretnéd és kész

2023. júl. 15. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!