Mit gondoltok a suzukiról?
Magáról a márkáról mit gondolunk, vagy a konkrét típusról szeretnél tapasztalatokat?
Nincs előítéletem a márkával kapcsolatban. Venném is, ha nekem tetszetős modelleket gyártana. Az egyik fő bajom vele, hogy nagyon ezeket a kis SUV-okat nyomják orrba-szájba, mint a Vitárió, meg az S-cross. Nekem nagyon nem szimpatikusak ezek a nagy kerekű dobozok. Akinek földje van, vagy szőlőhegybe jár, oké, még megértem. De én pl hosszabb távokon autópályán ingázok. Oda valami áramvonalasabb formájú autó, kisebb rugózatlan tömegekkel rendelkező autó sokkal előnyösebb. Az én szememnek jobban is tetszik.
A másik: mind a két említett típus van az ismeretségi körömben. A beltér borzasztó puritán. A kijelző nincs szépen integrálva. Mindenhol sprőd, kopogós kemény műanyagok vannak. A szögletes gombot olyan lötyögős érzetet keltenek. Az ajtókárpitok meglepően keskenyek. Szóval összbenyomás szempontjából inkább egy spórolós autónak tűnik, mint jó minőségűnek. A spórolásnak is van határa. Kicsit több pénzből, jobb anyagokból, sokkal inkább jobb minőségérzetű autót lehetne gyártani.
Személyes hosszabb távú tapasztalatom nincs egyik modellel sem. Vittek mind a kettővel. A tulajok nem panaszkodtak, hogy gyakran kellene szervizbe vinni, vagy hogy elromlana. Műszaki megbízhatóság szempontjából biztosan nem rosszabb, mint a kor átlaga.
A saját szubjektív véleményem ez, ennyit tudtam hozzátenni.
Biztos nem vennék ilyet, ahhoz képest, hogy 8-12 millió és még lehet keveset mondok, nagyon silány az egésznek a minősége
Zavaró, hogy sok minden műanyag..
Maga a Suzuki amúgy egy jó, megbízható márka, de nem ennyi pénzért.
Meg amúgy, ti nem unjátok ezt az SUV formát?
Ha én új Suzukit vennék, akkor egy 2018-as Swiftet vennék, azzal el lehet járkálni, nem is csúnya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!