Terepjárósok! Egy pajero vagy vitara hasonló karakterű terepjárók és utcai terepjárók (suv)utazó tempójja országúton mennyi? Benzines autóké? Mikor kezd labilissá válni? 2000 évjáratú autóké.
Egy újabb okos kérdés.
Autótól, és sofőrtől függ.
Fogyasztási adatokat a spritmonitor.de oldalon találsz.
Ebben a labilissá válás dologban jelentősen szerepet játszik a szervizelés és a gumi.
Egy átlag SUV-on hasonló gumi van, mint a többi utcai autón. Tehát aszfaltra való.
Egy valamire való terepjárón minimum AT gumi van, ami 50-50% Aszfalt-Terep felhasználás, jóval magasabb az oldalfal így nagy sebességnél kevésbé stabil.
Illetve a terepjárók futóműve azért jóval többet kap terepen, mint egy SUV-é, így gyakrabban igénylik a szervizt. Ha kifogástalan állapotú, és mondjuk jó AT gumik vannak rajta azért egy 2 tonnás terepjáró, mint a Hilux, Ranger, Discovery, Pajero is stabil tud lenni 130/150km/h-ás tempónál is.
Köszönöm válaszaitok.
Friss a jogsim autó választás elött állok.
Azért kérdeztem.
Elötte csak motoroztam télen-nyáron.
Azért az ember meg szokik egy tempót ...
Kis samurait már kilőttem ...
"Azért az ember meg szokik egy tempót ..."
Ez mi ez a baromság?
6/6motorozok gyerek korom óta most 750ccm tura sportom van .
Néha sietek,csak ha muszály akkor.
40el-80al vánszorgó nyomorékokat ki nem állhatom
(Pár száz ezer km már van a popsim alatt ) hóban és nyárban is
24 éves terepjáró autópályán?
max 90km/h
Ha megelőz egy magányos kerék, akkor tudod hogy az a tied volt.. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!