Az USA-ban a lakossag 15$-a 1000$-t fizet havonta az kocsiert, nincs valami adat, hogy Magyarorszagon mennyi?
Drága! Linkeltem neked a Központi Statisztikai Hivatal oldalát. Ott keresgéljél. Téged érdekel, nem minket.
De aligha van olyan ember, aki olyan nagy szakértő, hogy csípőből löki neked a választ, de nem is ám 100% átlaga, hanem sávosan lebontva.
Én sem értem, pontosan mire vagy kíváncsi.
Az autók fenntartási költsége sok tételből tevődik össze, és a magyar autópark átlagosan kb 14 éves(nem néztem utána pontos adatoknak).
Vannak, akik megengedhetik maguknak az új, néhány éves autókat, de ők vannak lényeges kisebbségben, és a statisztikákban esetleg mérhető kiadásai náluk magasabb.
Magyarországon szinte mérhetetlen pl az autók szervizelésére elköltött összeg, amit mérni tudnak, azok a dokumentált adatok.
Az USA-val összehasonlítani, kb semmi értelme, itt nem 8-10 henger az átlag, hanem 4, azokból is a 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!