Nem általános autóhitelt kell nézni, mindig az adott márkakereskedőnél lesz a legjobb a hitelajánlat. Pl. az Opel-nél 9-10% körüli THM van, nem néztem a többinél. Mi alapból csak Toyota-t vennénk.
2023. júl. 12. 09:49
14/21 anonim válasza:
Plusz egy szavazat a toyotára, de nem is ez volt a kérdés.
A kérdés az hogy ki vesz 10millás autót, amire van olyan válasz is, hogy idióták akik túlvállalják magukat egy kva nagy hitellel.
Mondjuk a 2millás fizura 7millás autó nem ez a kategória, az full érthető.
2023. júl. 12. 09:51
15/21 anonim válasza:
"Gyakorlatilag 3-4 havi fizu a kocsijuk..."
Pont ez az! 3-4 havi fizetésből megvan egy új autó ára. Ennyi megtakarításuk nincs ilyen kereset mellett?! Ilyen anyagi helyzetben totálisan feleslegesnek érzem a hitelt. Ez arányaiban olyan, mintha valaki 200e-s fizetéssel egy 700e-s autóra akarna hitelt felvenni. Azt is ugyanilyen átgondolt, jó ötletnek tartod?
2023. júl. 12. 09:52
16/21 anonim válasza:
Ebben egyetértek, nagy sokan vállalják túl magukat és nem csak autó tekintetében, pl. legújabb iPhone szar hitelre, stb...
2023. júl. 12. 09:53
17/21 anonim válasza:
A 2 milliós fizus vagyok. :D Természetesen van megtakarításunk, de azt jóval magasabb hozammal - mint az autó THM-e - be szoktuk fektetni. Tehát azt a "megspórolt" mondjuk 5 milliót befektetem és többet hoz, mint amit a hitel elvisz.
2023. júl. 12. 09:57
18/21 anonim válasza:
Csak ez hátha segítség valakinek, ha a hitel THM-e fix és alacsonyabb, mint az infláció, illetve a befektetésed kamata pedig nagyobb, mint a hitel THM-e, akkor mindig az éri meg, hogy megveszed az adott dolgot hitelre és a maradék tőkédet pedig befekteted.
2023. júl. 12. 10:02
19/21 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, hitelellenes: nekem milliós diákhitelem van, mind befektetve, azért vettem fel.
De lehet itt ajvékolni, hogy ugye nincs milliós fizum diákként, minek veszek a nyakamba milliós hitelt :D
2023. júl. 12. 10:15
20/21 anonim válasza:
Tegnap egy 3 éves Konára adtak kicsivel 11 millió alatti árajánlatot, igaz hibrid, de akkor is mókásan hangzott számomra. A mostani a negyedik autó, amit használok, szerencsére csak ezt kellett nekem megvásárolni. Nem volt olcsó, 7évesen 2 millió. Biztos nem vennék mostanában 10 milliós kocsit. Talán most méginkább igaz, hogy nem szabad új autót venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!