Hogy tudom megállapítani, hogy az autó hidrotőkés?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 11:49
1/16 anonim válasza:
Úgy, hogy elviszed szerelőhöz.
Ha ez már kérdés akkor nem neked kell ezzel foglalkozni
2/16 anonim válasza:
Pl leveszed a szelepfedelet, vagy rákeresel motorkód alapján a neten a hengerfejre.
De ha leírod autód pontos típusát, esetleg megmondja valaki.
3/16 anonim válasza:
#2 nem az a kérdés hogy van e benne hidrotőke hanem hogy honnan tudja ha nem jók.
4/16 anonim válasza:
Idézem a kérdést:
"Hogy tudom megállapítani, hogy az autó hidrotőkés?"
Vagyis nem:
"Hogy tudom megállapítani, hogy az autónak hidrotőke baja van?"
5/16 anonim válasza:
Ezt meséld a csapágyas váltónak töki
6/16 anonim válasza:
#4 hallottad már azt a kifejezést hogy hengerfejes? Vagy azt hogy csapágyas? Ezek sem azt jelentik hogy van bennük, hanem hogy annak van baja. Ezt bevett szokás így hívni ne akarj már itt okoskodni.
7/16 A kérdező kommentje:
Akkor javítom, honnan tudom meg, hogy hidrotőke baja van? Van erre valami tünet?
2023. júl. 9. 13:11
9/16 anonim válasza:
Beindítást követően a motor felső részéből éles, fémes csattogás hallható. Kezdeti stádiumban pár másodperc után eltűnik a hang, később megmarad a hang, még később megáll a motor :-/
10/16 A kérdező kommentje:
Megáll?? Nálam folyamatos a csattogás, most kezdődött csütörtök óta és már mentem vele kb. 250 km-t azóta és most tervezünk menni ismét kb. 500-600 km a nyaralás miatt… így ne is használjam akkor?
2023. júl. 10. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!