Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Újabb generációs Hyundai...

Újabb generációs Hyundai Elantra autóról vélemények, esetleg tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2011/2012-es évjárat, 1.6 szívó benzines. Hyundai-t általánosságban érdemes venni? Mert nemrég olvastam itt tapasztalatokat az újabb Kia Ceed-ekrol, az illető nem volt éppen elragadtatva tőlük. De még az első generációs Ceed-et sem ajánlotta. De mi a helyzet pl evvel a Hyundai típussal? Úgy hallottam, hogy a Hyundai nagy általánosságban megbízható márkának számít.

Nagyon tetszik ez a szedan forma, igencsak áramvonalasra sikeredett. Ezért IS kérdezem.

2023. júl. 8. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Jók.
2023. júl. 8. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 2014-es Hyundai i40 van benzines 2.0 GDI.

Elantrát akartam akkor venni, de nem találtam, így jött az i40 szedán. :)

Tudom Elantra a kérdés, de külsőleg hasonlítanak egymásra, csak picit nagyobb az enyém és más a motor is, de eddig semmi gond vele.

120 ezer km van benne eddig.

2023. júl. 8. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
10mév már kor . Át kell nézetni , a legtöbb fazon semmit nem tesz a géppel tankolason kivül. A műszaki megléte semmi , több tulajos veszedelmekkel van tele az orstág . Mivel megbizható egyszerű ezert igénytelen hír feljogositja a prolit hogy hajtsa . Csápon szaki nézze át , ez a 20 ezer Ft megéri hogy a ne zsákbamacska legyen a vétel .
2023. szept. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!