Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki vitara hybrid és...

Suzuki vitara hybrid és hyundai i30 1.5 dpi között vacilálok.Újonnan venném.Suzukit már vezettem nagyon bejön, turbó stb..bár szívópárti vagyok.tapasztalat az 1.5 dpi 110 LE....144nm nyomatékú hyundairól?

Figyelt kérdés

#szívómotor #1.5 dpi
2021. szept. 5. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 110 LE-s dízel Hyundai i30 van már 6 éve, a legjobb autóm, tényleg keveset eszik, semmi baj nincs vele (100e km körül).
2021. szept. 5. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó autó mindkettő, én a Suzukit venném, bár nem a Vitarát mert az nem tetszik, hanem az S-Cross-t. De a másikkal is jól jársz.
2021. szept. 5. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hyundai igényesebb anyagokból készült és szebb autó. Hybrid suzukit meg fölösleges venni, mert valóságban többet eszik mint 1.6 szívó és 1.4 turbó. Inkább ezeket venném ha suzuki, ami egyébként megbízható.
2021. szept. 6. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Megbízhatóságban ugyanolyanok, de a Hyundai jobban pakolható, és legalább nem suv.

Mild hibrid autókat jobb kerülni. Te nem fogsz tapasztalni fogyasztás csökkenést, cserében plusz hibaforrás.

2021. szept. 20. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt 1.6 szívó vitara a családban, amit az 1.4 mild hybrid váltott. Mindkettő nagyon keveset fogyaszt, a hybrid olyan 0,5-0,8 literrel kevesebbet. Nálunk kifogástalanul teszi a dolgát, nagyon szeretjük. A Hyundai-al nincs tapasztalatom, de szerintem bármelyiket veszed jól jársz vele és nem fogják tudni a szervízekben hogy iszod a kávét.
2021. szept. 21. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!