Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki merne megvenni egy olyan...

Ki merne megvenni egy olyan külföldről behozott kocsit, aminek nincs meg mindkét slusszkulcsa?

Figyelt kérdés

Találtunk egy tök jó eladó kocsit, egész jó áron, de hiányzik az egyik kulcsa. A fickónak, aki árulja, van még 9 autós hirdetése, talán autókereskedő. Viszont az furcsa volt számunkra, hogy egy benzinkút parkolójában találkoztunk…

8 milliós kocsiról van szó.

2023. júl. 8. 00:21
 1/5 anonim válasza:
36%
Szerintem lopott.
2023. júl. 8. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:

A kulcson nem aggódnék, nálunk teljesen kihaltak a szervezett lopások.

Jobban aggódnék az autó állapotával kapcsolatban, amit egy nepper árul.

2023. júl. 8. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha aggódsz a kulcs miatt,akkor vidd el egy márkaszervízbe,vagy profi autovillamosságishoz,aki kitudja írni a hiánzó kulcs chipjét. Onnantól azzal a hiányzó kulccsal nem fog indulni az autó
2023. júl. 8. 01:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Siman megvennem ha mas baja nincs.

Tudsz rendelni hozza kulcsot es akar otthon is betudod programozni.

Az en kocsimat is 1 kolccsal vettem es ebayrol rendeltem 2 potkulcsot ami a kulcsmasolo lemasolt, en meg otthon beprogramoztam oket.

Ha szakemberhez viszed akkor a regi kulcsokat kitudja torolni

2023. júl. 8. 02:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem ismerőstől a motorom, hogy egy kulcsot adott. Eszembe sem jutott, hogy kettő kéne, pár héttel később találta meg a másikat, azon viszont nincs márkajelzés. Nagyon nem érdekelt, valószínűleg külföldről így jött be annó.
2023. júl. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!