Ez minek a kulcsa lehet?
Találtam a garázs szekrényben más autókulcsok mellett egy ilyen márkajelzés, jel nélküli kulcsot (feltételezem autó/ motor, esetleg egyéb jármű gyújtáskapcsolója). Senki se tudja a családban pontosan. Valaki meg tudja mondani, hogy ez milyen kulcs?
Előre is köszönöm a válaszokat! További szép napot
A képek:
Kis googlizás után arra jutottam, hogy ez egy GT82 TXC típusú távirányító lehet, vagy annak valami koppintása. Valószínűleg nem gyári, hanem utólagos riasztó lehetett.
A kulcs witte velbert gyártmány, így valami régebbi VW-re tippelnék, pl. a 3-as golfnak ilyesmi kulcsa van.
A fém része az elsőgenerációs Toyota Hiace kulcsára emlékeztet.
(de annyi minden más is lehet)
Szóval amit eddig tudunk: egy távirányító, ami talán VW. Vagy Toyota. Valószínűleg nem gyári. De lehet, hogy az.
Látom milyen jól beazonosítható, nyilván megérte lepontozni engem, elvégre jó nagyot tévedtem. :DDDD
#2 egy valamiben biztosan nem téved: ez nem gyári távirányító. Innentől lehetetlen megmondani, hogy mi az. Abba építették bele, amibe akarták, szóval egyáltalán nem megállapítható. De ismételten köszönöm a lepontozást. :)
#3: A VW jobb tipp szerintem:
Biztos hogy VW mert Vitte Welbert és a Golf lll és PassatB4 kulcsrésze néz így ki, ill. azon van ugyanilyen "AH" felirat
Az összes korabeli VAG autónak ilyen kulcsa volt.
Tehát lehet VW, Audi, Seat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!