Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan Tuningolnátok fel ?

Hogyan Tuningolnátok fel ?

Figyelt kérdés
Lényegében arról van szó, hogy fatertol kaptam egy nagyon szép állapotban lévő BMW 318i 1.9 benzin autót és fel szeretném Bostolni. Vagyis nagyon sok mindent akarok rajta kicserélni, felújítani. És azt szeretném kérdezni,hogy mit érdemes rajta felújítani. Úgy értem,hogy sport kipufogó pl. Szeretném nagyon sportossá tenni, csak hát maga az autó nem egy vadállat én körülbelül 110Lonak nézem , és hát ezen is szeretnék változtatni. Lehet hülyén nézek ki most, de nem igazán vágom a kocsikat, jogsim egy éve van meg, és nem igazán ismerem még őket, így motorikusan sem,hogy mit hogy kéne csinálni,szóval aki tud benne segíteni azt megköszönném. Szeretném ha egy vadállat lenne és szép sportos

2023. júl. 7. 23:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Add el, és vegyél egy olyat, amivel érdemes valamit kezdeni.
2023. júl. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!