Kinek mi az álom autója? Ki milyen autót tuningolna fel (igényesen) ha tehetné
Figyelt kérdés
auto alomauto2019. nov. 30. 21:35
3/12 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a tuningolást. Ezt egyszerű ember nem tudja megcsinálni, pénze meg nincs rá hogy egy jó tuning műhelyben megcsináltassa. Azt amit sok sutyerák elképzel hogy nagyobb turbót tesz rá, meg coolert az csak taknyolás, buherálás de nem tuning.
4/12 Beviz Elek válasza:
Egy 200SX-et (S13) szívesen elraknék az utókornak, napi használatra Tesla Model3
5/12 anonim válasza:
Uaz 469 volt az álom autóm.A tuning nem érdekelt soha sem.
7/12 anonim válasza:
Sok van minden földrészről , de mind benzines . Begyűjteném kicserélnèm minden gyatra cuccukat komoly profi tartósra aztán eszt3ziká meg optikai pimpi .
8/12 anonim válasza:
Az utólagos tuningot én is hagynám. Minden autó a szememben gyári állapotában ér a legtöbbet.
Mi az álomautó? Nem is tudom, mert nagy luxusbálnákra, vagy izomautó sportkocsikra soha nem vágytam. Tanán valami 3-as BMW, Audi A4/A5 jól felszerelve újonnan. Ez az a szint, amit még tudnék élvezni és reálisan ki is használnám.
9/12 anonim válasza:
Legújabb Honda Civic TypeR, megy mint a golyó ha kell, és legalább praktikus 5 ajtós, végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!