Hogyan tuningolnád az autódat?
Figyelt kérdés
Szánnál pénzt rá a fenntartási költségek mellett2020. szept. 12. 02:21
1/12 anonim válasza:
Sehogyan. Értéktelenné teszi az autót és meghibásodáshoz vezet.
3/12 anonim válasza:
Nekem a tunning egy szép felni, ami nem túl nagy, pl. Audi A4-re max 18-as, a többi értelmetlen számomra, a motorhoz meg nem nyúlok, jó az úgy ahogy a gyárban csinálták...
5/12 anonim válasza:
Sehogy. Profi mérnökök olyannak tervezték az autót, amilyennek. Úgy jó az.
6/12 anonim válasza:
Sehogy, nem értem a tendenciát, hogy már boldog-boldogtalan mindenféle átalakításokat végez az autókon.
7/12 anonim válasza:
Sehogy. Van egy 18i E46-om, inkább az állapot fenntartására költök mint a tuningolásra. Persze egy hozzá illő szép felnit azért én is tettem rá de az nem tuning. Majd ha erősebbet szeretnék veszek valami M3-at és nem chiptuningolom meg rárakok minden aliexpressen rendelt bizbaszt.
9/12 anonim válasza:
Nálam futómű, fék, majd motortuning volt. Az autó külsején nem változtattam (kivéve egy szolid ültetés, ami miatt alacsonyabb).
10/12 anonim válasza:
Üléshuzatok vannak az üléseimen, pirosak, racing felirattal, ez már plusz 2 lóerő. Van illatosítóm is a tükrön. Más egyebet feleslegesnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!