Érdemes-e feljelentést tenni, ha a kár 75000 forint körül van?
Ma a bolt előtt valaki betörte az ablakot az autómon, amíg vásároltam. Nem tört darabokra, de kettérepedt, cserélni kell. Hívtam a mestert 75-80000 körüli a csere. Hívtam a rendőrséget is, és azt mondták, menjek be, és írjak feljelentést. Talán a bolt előtti kamera felvette.
Viszont azon gondolkodom, mit érek vele. Ennyiért perelni nem érdemes. Ráadásul gyerekek voltak a bolt előtt, és ha ők tették, akkor végképpen nem lehet tenni semmit. Viszont lehet, hogy szándékosan tette valaki, akkor viszont érdemes lenne kideríteni.
Egyébként azért is gondolkodom, mert a rendőr hozzáállásából arra következtettem, hogy írhatok ugyan feljelentést, de nagyon kétséges, hogy bármi eredménye lesz. Véleményekre lennék kíváncsi.
Ahogy elgurult manapság mindennek az ára, lehet én se vállalnám a hercehurcát ekkora összegnél, ami egy ilyen feljelentéssel jár.
Ami engem jobban aggasztana, hogy bár sok bolond ember, van, de azért ez általában célzott támadás, magyarul ha van valami nagyon durva rosszakaród, mit fog még ellened elkövetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!