Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez nem túl veszélyes első...

Ez nem túl veszélyes első autónak egy 19 évesnek?

Figyelt kérdés
30 éves japán, 1050kg, 260LE, hátsókerék, zárható diffi, ABS és ESP nélkül.

2023. júl. 5. 14:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
85%
Ezért nem kell ABS, akkor nem tud elköszönni a szenzor. az az alap hogy figyelsz a fékre :D :D
2023. júl. 6. 12:26
 22/24 anonim ***** válasza:

22 tudom. Amiko én tanultam, még nem nagyon volt. Korábban ha megcsúszott tudtam, hogy engedni kell rajta, ha irányt akarok változtatni.

Már jópár éve vezettem, amikor lett abs-es autónk, megcsószott a fross havon, és hihetetlen, hogy még belőlem is azt váltotta ki, ahogy lökdöste vissza a pedált, annál erősebben tapostam, mintha érne valamit.

2023. júl. 6. 12:32
 23/24 anonim ***** válasza:
ABS-es autónál az erősebben taposás a standard eljárás..
2023. júl. 6. 12:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Ha a kocsi megcsúszik, kifarol, nem mindegy, hogy hogyan akarod stabilan egyenesbe hozni! Ellenkormányzás mindenképp, de az mellett a hajtástól is függ, hogy hogyan kell bánni a gázpedállal! Ha például hátsókerekesnek gázt adsz, csak annál instabilabb lesz!

- hátsó: semmi, kerüld a gázadást!

- összkerék: közepesen játszadozz a pedállal!

- első: nagy gáz, padlóig, ami belefér!

2023. júl. 6. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!