Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha tiltason használom az...

Ha tiltason használom az autót az kárt tesz benne?

Figyelt kérdés
Szóval van egy hondam (igen fiatal gyerek vagyok) és azért szinte minden nap 1-2x le forgatom tiltasig de nem tartom ott sokáig. Azt szeretnem kérdezni hogy ez tesz benne kárt? Meleg motornál csinalom természetesen
2023. júl. 4. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2023. júl. 4. 15:03
 2/6 A kérdező kommentje:
20, volt dízelben is de az nem jött be, számomra a Honda ideálisabb és el kaptam ezt a hulye hondás szokást
2023. júl. 4. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Dízelem*
2023. júl. 4. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
nem lesz baja szerintem
2023. júl. 4. 15:34
 5/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Hát nyilván jobban amortizálod. De ez egy Honda, bírja.
2023. júl. 4. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne bajának lennie, annál okosabbak a japán mérnökök, de tartósan nem kéne ott tartani. Bár azt nem értem, mi értelme ezt naponta megcsinálni. Kettesben sorolsz fel autópályára azt még megérrtem hogy elfigyelmetlenkeded, de naponta egyszer-kétszer tiltásig forgatni az égvilágon semmi értelme nincsen.
2023. júl. 4. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!