Ár érték arány és a futástelj ill az évjárat miatt a Ford Ká venném!!!
2023. júl. 1. 22:13
2/11 anonim válasza:
A Ka volt gyanús, így csak annyit néztem meg, kb. mennyiért mennek a hasonlók. Ez a legolcsóbb darab a piacon, messze a többi alá árazva. Instant szopóroller.
A másik kettőt ugyanígy meg lehetne nézni, de erőltesd meg magad. Adott típus kínálat legalját el kell felejteni.
2023. júl. 1. 22:30
3/11 anonim válasza:
Jazz tűnik csak jónak a többi hulladék. Persze alapos átvizsgálás arra is kell.
2023. júl. 1. 23:10
4/11 anonim válasza:
Semelyiket. 5 millio alatt nem veszek kocsit.
2023. júl. 2. 03:01
5/11 anonim válasza:
5ös! Nem mindenkinek kompenzációra és önkifejezésre kell az autó. Csaxólok.
2023. júl. 2. 04:27
6/11 anonim válasza:
A 4.-et vedd meg.
2023. júl. 2. 05:48
7/11 anonim válasza:
5: nekem egy autókereskedő ismerősöm mondta, hogy jelenleg a rizikómentes, tényleg tip-top autók legalja az 5 millió Forint. Ez nem azt jelenti, hogy aki ennyiért vesz autót az kompenzálni meg önkifejezni akar (mert az inkább a 30 milliós ársávtól nézelődik), de ha van rá keret akkor miért is ne csinálna valaki szenvedésmentes vételt?
vagy még esetleg ő?? viszont 400 ezer km van benne kb...
2023. júl. 2. 09:14
9/11 anonim válasza:
Nézd, el kell menni, meg kell nézni, át kell vizsgáltatni és akkor ugrik a majom a vízbe. Tapasztalatból mondom, hogy nem szabad hirdetés alapján választani mert sokszor nagyon nem fedi a valóságot és hiába hangzik jól valami, ha odamész és köze nincs ahhoz ahogy prezentálták hahun vagy Facebookon.
2023. júl. 2. 09:48
10/11 anonim válasza:
Utolsónak van igaza!
Ha mákod van akkor kifoghatsz olyat amiben csak lengéscsillapítókat kell cserélni.
Én is így vettem a feleségemnek autót.
Igaz én valamennyit érték is hozzá.
Hazahoztam kicseréltem a lengőket kapott műszaki is.
Még az apró rózsákat is kivágtam,hegesztett így kB 4-5évig elvan vele.
Akkor majd megint kicsit kipofozom...
Amúgy a km az kB mindegy ha jó gazdája volt. Nekünk az előzőben 350ezer volt és a motorjának semmi baja sem volt!
Az egy A vectra volt.
Kuplungot azt kellett cserélni mert elkopott.
Sajnos elütöttünk egy őzet vele. Amúgy még mindíg azzal közlekednénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!