Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50ccm robogóval ha elkap a...

50ccm robogóval ha elkap a rendőr be vihet a rendőrségre?

Figyelt kérdés

Vettem egy Robogót és szeretném megcsinálni az AM kategóriát csak jelenleg nincs rá úgy pénzem..Egyébként Mennyibe kerül? (Miskolc)

Az a gond hogy baráti körömbe mindenkinek van és ők mernek vele szaladgálni a határokon és itt ott…Ès húznak engem is sajnos néha

Ha ne talán tán elkap a rendőr határon és lent a tavakon mire számítsak? Mindenképp fogdára visz? Vagy megbüntett és eltilt?

2023. júl. 1. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Fogdára nem visz.

Kezedbe ad egy csekket, ami olyan 50 ezer vagy több.

Ha többször is elkap jogsi nélkül, akkor kapsz eltiltást, és ha akkor is elkap akkor már szóba jöhet az elzárás is.

Nem érdemes kockáztatni.

2023. júl. 1. 03:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Életfogytig lesittelni ennyiért nem fognak. De egy jó kis közig bírság, extrém esetben elkobzás akár megeshet.

Ha netán jogsi és/vagy biztosítás nélkül okozol balesetet, vagy kárt, az súlyosbító körülmény a jogi következményekre nézve.

2023. júl. 1. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

"Vettem egy Robogót és szeretném megcsinálni az AM kategóriát csak jelenleg nincs rá úgy pénzem.."

Értem, de hát sajnos ez van most.

"Egyébként Mennyibe kerül? (Miskolc)"

Miskolcon híresen olcsón mérik a jogosítvány folyóméterét. 3 krajcár.

"Az a gond hogy baráti körömbe mindenkinek van és ők mernek vele szaladgálni a határokon és itt ott…"

Húúú felcsigáztál! Mi az az "itt ott..."? Most nem értem, a határon motoroznak az ismerőseid ( értsd fülig döntik a gépet ), vagy egész nap fel s alá röfögtetnek mondjuk Bánrévén, vagy a határba írtják a héjakútmácsonyát a dagonyában? (utóbbira tippelnék )

"Ès húznak engem is sajnos néha"

Kötélen? Vagy mifene? Ez valami Mad Max parti? Elég perverz körökben mozogthatsz. Szopóálarc is van rajtad olyankor ? :)

"Ha ne talán tán elkap a rendőr határon és lent a tavakon mire számítsak? "

Lent, a tavakon a híres mocsári lápi ember az úr. Át fognak neki adni, lehet, hogy megtojóz...

"Mindenképp fogdára visz?"

Nem, szobára. Egyébkánt rögtönítélő katonaibíróság elé kerülsz és lápi ember végez veled.

"Vagy megbüntett és eltilt?"

Ez utóbbi sanszos.

2023. júl. 1. 13:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem hogy be visznek-e mert egy itteni embert elkaptak egy 125ccm pitbikeval es be vitték 3napra..
2023. júl. 1. 14:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem motorozok vele jogosítvány nélkül főútón, csak bánya tavakon
2023. júl. 1. 14:37
 6/8 A kérdező kommentje:

3. Válaszadónak

Inkább ne írtál volna ide fölöslegesen..😃

Arra voltam kíváncsi hogy be visznek-e fogdára vagy sem?

És nem a ki oktatásodra.. Úgyhogy 👋🏻

2023. júl. 1. 14:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez egy fórum barátocskám. Kiírtál egy kérdést kaptál egy választ.

Nem tetszik? Hát sajnálom :)

A kioktatásod most kezdődik:

- Nem tudsz kikeresni és felhívni egy gépjármű képzéssel vezető iskolát Miskolcon. Következtetés: nem fogsz boldogulni egy kresz vizsgával sem.

- Amiatt izgulsz, hogy a be visznek e "fogdára" és nem amiatt, hogy esetleg balesetet okozol ( vagy részese leszel) egy olyan járművön amire nincs jogosítványod. Következtetés: szellemileg nem vagy érett rá.

-Azzal érvelsz, hogy a barátaid is ezt csinálják és valami megváltást remélsz ettől. Következtetés: lásd előző pont.

2023. júl. 1. 15:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Figyelj már, lakott területen kívül, egy tízezer milliós négyzetméteren milyen balesetet tudnék okozni? 😃

Magamba? Egye fene, amint bárki felül/ beül motorra, autóba ez benne van…Nem közlekedek vele egyáltalán főúton és ott ahol emberek laknak!!! Csak bánya tavakon! Szóval a baleset teljesen ki van zárva!

2023. júl. 1. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!