Megéri M. o-n rendőrnek lenni? Tapasztalt rendőrök le-vagy inkább rábeszélnék a fiatalokat a rendőrségre?
15 éves vagyok és rendőr szeretnék lenni.
Sokan mondják, hogy nincs értelme, de szerintem diplomás nyomozóként pl jól el lehetne helyezkedni. A tanáraim szerint túl jó a szívem és "túl" okos vagyok, nem tudom miért hátrány ez...:D
Van aki abba kötött bele, hogy ez férfimunka, pedig ha jól tudom elég sok lány tanul az NKE-n és sok a rendőrnő.
Leginkább olyanoktól várnék választ és saját tapasztalatot akik rendőrnek készülnek/tanulnak vagy már rendőrök. (privátba)
Elnézést, ha rossz kategória.
Előre is köszönöm szépen. :)
Engem a rendőrség mint hivatás nagyon vonz, viszont a politika egyáltalán nem.
Gyakran hallom pedig, hogy a kettő szoros kapcsolatban áll egymással....
Szóval nem tudom...pedig el kéne már dönteni, viszont nincs olyan rokonom / ismerősöm aki segíthetne, de örülök, hogy van akiben még van segítő szándék.
Köszönöm, hogy leírtad amit anyukádéktól tudsz. :)
És ha valaki látja még a kérdést akinek van tapasztalata szívesen várok még válaszokat, üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!