Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B kategóriával ha megbukok...

B kategóriával ha megbukok korlátlan motor jogsin, elveszik a B-t is?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne hogy van B kategóriából jogsim, és ha netalántán megbuknék motor jogsin akár KRESZ vagy forgalmi. Akkor elvennék a B kategóriám? Mert ugye akkor már felmerülne a kérdés hogy én hogy kaphattam B-t ha nem tudok levizsgázni? (10 éve van jogsim)

2023. jún. 27. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Nem.

A KRESZ mondjuk gáz, de attól hogy nem tudsz motorozni, autózni még tudhatsz.

2023. jún. 27. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért gáz rutinból közlekedek így 10 év után. És ha jól tudom a motoros KRESZ nem egyezik az utósokéval.
2023. jún. 27. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Autósokélval**
2023. jún. 27. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Vannak bajok kérdező...

1: Rutinból nem közlekedünk. Lehet, hogy naponta 20-szor mész egy adott szakaszon, és már bekötött szemmel is végigmész rajta, de mi van akkor, ha keddre virradóan kikerül egy macisajt (ami ugye tegnap még nem vót ottan, mer akkor is erre gyüttem), nem adsz elsőbbséget és letarolsz egy négyfős családot?

2: Miért ne egyezne a KRESZ? Motorral nem kell megállni STOP-táblánál? Vagy lehet forgalommal szemben is menni? Egy-két dolog van, ami a motorosokra vonatkozik vagy épp nem vonatkozik, de 99,9%-ban megegyezik az autósokéval.

2023. jún. 27. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
19%

https://www.youtube.com/watch?v=snzPpC9KW2E

Tobb dologban is van kulonbseg.

Pl. tobbsavos uton a kulso savban kellene menned motorral.

2023. jún. 27. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
Elméletin bukás után gondolkodj el az életeden, de nem, nem veszik el.
2023. jún. 27. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
#5 Mit vartyogsz? Pont akkor kellene a külsőben menni motorral, amikor autóval is.
2023. jún. 27. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy #4-es mondja. Már csak azért is, mert a B kategóriához jár az AM, ezért a B elméleti anyagában is benne van pl. a motorral mikor parkolhatsz járdán szöveg stb.
2023. jún. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!