Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha korlátlan A kategóriára...

Ha korlátlan A kategóriára van kresz vizsgám, de meggondolom magam és csak A2-re szeretnék jogsit, újra kell csinálni az elméletet A2-re?

Figyelt kérdés
2022. jún. 23. 07:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? Az A-ban benne van az A2.
2022. jún. 23. 08:16
 2/9 MGéza ***** válasza:
100%
Dehogy. Az A korlátlan, az összesre érvényes.
2022. jún. 23. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
A KRESZ az összes kategóriára ugyanaz, a gyakorlatban van eltérés. De nem is szerezhetsz "korlátlan A2-t, csak ha már legalább két éve van A2-d, úgyhogy ez egy troll kérdés.
2022. jún. 23. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
#3 Ezt most jól megfogalmaztad :D , gondolom korlátlan "A" kategóriára gondoltál . Ha betöltötte a 24 évet, akkor mehet egyből korlátlanra A -ra , nem kell végigjárni a lépcsőket ;), én is most jelentkezek.
2022. jún. 23. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is gondolkodom A-n, pedig semmi motoros jogsim nincs, csak egy B, meg 50-es robogoval vagy 200km tapasztalat, az is több évvel ezelőttről. :D

De ha már itt vagyunk, azt meg tudja mondani valaki, hogy ilyenkor mi a helyzet a tanuló motorral? Direkt kisebbet adnak vagy valami nagyobbal kell mennem 0 tapasztalattal?

2022. jún. 23. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es

Ja, elírtam. Van ilyen. De te is megértetted. Korlátlan A24-et akartam írni.

2022. jún. 23. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 kolléganőm 50 évesen most jár "A" korlátlanra, úgy hogy előtte soha nem vezetett motort. Most elő körben az oktató inkább kisebb A2 kategóriás motorral gyakoroltatja, nem ültette rá egyből a nagyra.
2022. jún. 23. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért, amikor autót vezetni tanulsz, akkor először dodgem-be ültetnek?

Ha motor jogsit akarsz szerezni, bizony motorra kell ülni, de szörnyen meglepő.

2022. jún. 23. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
A kresz vizyga szerintem A es A korlatlanra ugyan az. A gyakorlat lesz "más".
2022. jún. 23. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!