Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem megy ez nekem?

Miért nem megy ez nekem?

Figyelt kérdés

2017-ben kezdtem el először a kereszt, azt húztam úgy két évig kb , azthiszem negyedszerre sikerült. Úgy hogy kétszer fizettem be a tanfolyamot, mert mindig le*rtam..

2020ban kezdtem el vezetni , mondanom sem kell hogy szinte semmit nem tudtam , az oktatóval csak mentünk körbe körbe ,nem oktatott csak mondta mikor váltsak stb.. nem ment a vezetés, de közben terhes lettem és a baba előtt gondoltam menjünk vizsgázni , majd aztán ha netán sikerül megyek a saját autommal rejtett utakon amíg bele nem jövök. Természetesen nem sikerült, 3 sikertelen vizsgán vagyok túl. De úgy hogy vagy 70 órát le vezettem.

Oktatót váltottam , kimaradt 9 hónap .. nála már le vezettem 20 órát , de még mindig azt érzem hogy nem tudnék egy vizsgát megcsinálni. Most ez az oktató át adott egy másiknak, mert szabadságra megy 2 hónapra , és hogy ne keljen annyit várni rá.

Most be vagyok sz*rva nagyjából , mert megint egy új autót kell vezetnem ,amit nem ismerek. Miiiikooooooor leszek már túl ezen? Érdemes folytatni vagy hagyjam a fenébe a rengeteg pénzt és időt amit bele oltem? Annyira de annyira el vagyok szomorodva. Nekem sosem lesz jogosítványom?

28N

2023. jún. 26. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De mi nem megy?
2023. jún. 26. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem való mindenkinek a vezetés. Mint minden képesség, ez is fejleszthető, de mint minden képesség esetében, a vezetésben is vannak olyanok, akik gyorsan belejönnek és olyanok, akik a világ összes gyakorlásával sem lesznek olyan szinten.

Lehet el kellene gondolkodni, hogy egyszerűen ez nem neked való. Nem a kedvedet akarom elvenni, csak ne felejtsd el, hogy a vezetés nem olyan, mint (hirtelen jobb példa híján) a főzés, hogy ha nem sikerül valami, akkor legrosszabb esetben kidobod a kukába és eszel helyette mást, legközelebb meg majd újra próbálkozol. Ha a vezetésben hibázol, abból nagyon komoly problémák adódhatnak, anyagilag is, egészségileg is, jogilag is. És ha ennyire nem akar összeállni, akkor csak idő kérdése. Lehet jobb lenne nem megvárni, míg baj történik.

2023. jún. 26. 17:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom konkrétan megmondani mi nem megy. Úgy összességében nehéz nekem , a váltások , felfelé oké , de vissza nagyon nehéz váltanom. 2 helyett van hogy 4be teszem, és fordítva . Hirtelen nem kapcsolok pl elindulás körforgalomban, annyira lekellett lassítani hogy eggyesbe kéne elindulni , én képes vagyok ezt kettesbe megtenni, amiért az előző oktatóm le akarta szedni a fejem . Akkor pl állunk a pirosnál és egyszerűen nem tudok kiigazodni azon , hova érkezek ... Ah nehéz ezt megfogalmazni.
2023. jún. 26. 17:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Második, teljesen igazad van!
2023. jún. 26. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

kedves kérdező!

Még nem jutott eszedbe, hogy a létező legkönnyebet válaszd? Már rég lenne jogsid, ha automata kocsin tanulnál. Az nem fullad le, nem kell váltani, csak a forgalomra kell figyelni.

Ha valaki azt mondja, hogy az automata

értelmetlen, mert azt beírják a jogsiba, ne vitatkozz, mert senki nem nézi.

A lényeg, hogy legyen jogsid.

Ülj át automatába.

2023. jún. 26. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
Most mit lehet erre mondani...? Ha belesz#rsz nyilván nem fog sikerülni se ez, se semmi más az életben.
2023. jún. 26. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
És ez 28 éves és gyereket nevel... Jézusom...
2023. jún. 26. 21:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a gyerek nevelés?
2023. jún. 27. 23:18
 9/10 A kérdező kommentje:
"ez" .... Köszi , mindent elárultál magadról !
2023. jún. 27. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
#9 Sértegethetsz, nem én vagyok az a szerencsétlen akinek nincsen jogsija mert szarik bele és még csak azt sem képes kifejteni hogy mi az ami nem megy neki a vezetésben.
2023. jún. 27. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!