Prémium kocsit akarok, de nincs sok pénzem! Milyen típus lenne jó választás, aminek nem olyan drága a fenntartása?
Főleg Audi, Mercedes, BMW vagy esetleg Volvo érdekelne
És mindenképpen dízel.
"Nem olyan drága a fenntartása"
Szerelő belőled fog évi kétszer Maldív szigetekre menni.
Lehet off, de következő beszélgetés mégis ide illik.
Az ócsak Igniszemen cseréltetem a gumit, az elsők között. Azt mondja a szerelő, hogy ritka az ilyen madár. Az előbb volt itt egy teslás. Olyan lepusztult gumit akart felrakatni, hogy ők azt megtagadták. Magas a havi törlesztő, nem telik újra.
És azt már én teszem hozzá, hogy sok ilyen mentalitású ember van, és nem csak autók terén. Ötvös ismerősöm azért hagyta ott a pályát, mert hatalmas méretű, de súlytalan ékszereket rendeltek tőle. Vastag láncok, de csőből.
Barátocskám, tudod mit jelent az, hogy prémium? Azt, hogy minden tekintetben kiváló, kiemelkedő. Egy 5-10-20-100 éves drága (nekünk az) kocsi semmiképpen nem az. Mondjuk, ha keveset futott, és minden gondoskodást megkapott öt éves még igen. De aki prémium minőségre vágyik és meg is engedheti magának, az max. 3 éves koráig használ egy nulla kilométeresen vett autót.
Audinál is? Ugyan az az 1.9TDI motor van az Audiban is, mint egy Skodában. Azok az alkatrészek nem jók bele?
3 millióért nem is látok, ami típusokat én néztem, ott a legdrágább is 2 millió körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!