Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem lehet az ilyen...

Miért nem lehet az ilyen versenyeken elkobozni az autókat?

Figyelt kérdés

[link]

Aztán az autó értékének megfelelő pénz befizetése után kaphatnák csak vissza.

2023. jún. 20. 10:29
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Habár most látom, hogy bevonták a forgalmikat, nagyon helyes. Az ilyen mókolt autókkal életveszély konkrétan közlekedni. Ez még jobb, mintha csak az autót vették volna el.
2023. jún. 20. 10:37
 2/21 anonim ***** válasza:
hát akinek van pénze, azt pont nem érdekli...
2023. jún. 20. 11:25
 3/21 anonim ***** válasza:
60%
"az autó értékének megfelelő pénz" - na és mégis mi az autó értéke, ha illegális átalakítások vannak rajta? Komolyan, néha gondolkodni kéne, aztán írni. Nagyon helyes, hogy ezeket megrazziázzák a rendőrök, elveszik a forgalmit, szigorított műszakira küldik, de mi többet akarsz? Még két lépés, és betiltod a nídforszpídet meg a halálos irambant. Ezeknek a versenyzőknek nyilván gond van a fejükben, de eltúlzott intézkedéssel megkockáztatható az, hogy azt is kelleténél durvábban b*szogatják, aki csak arra járt, semmit nem csinált, aztán csodálkozunk, hogy nem szeretik a rendőröket. Arany középút. Nem léphetsz fel szélsőségesen, ha csak 99%-ban vagy biztos az igazadban.
2023. jún. 20. 14:19
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Ezeknek az autóknak 99%-a jobb műszaki állapotban van, mint az utakon lévő többi autó 99%-a. Ismét azt tudom mondani, nem az autó tehet róla. Kellene lépni egy 30-40 évet előre szabályozás terén, hogy az ilyesmi dolgokat normális keretek között legálissá lehessen tenni és máris megoldódna minden gond.
2023. jún. 20. 14:42
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
hát nem ártana elkobozni ezeket a hülyegyerek autókat. nem képesek felfogni, hogy az utca nem versenypálya, hiába érzik magukat az energiaital és a cigi után Vin Dieselnek.
2023. jún. 20. 15:03
 6/21 anonim ***** válasza:
Jó esetben csak energiaital meg cigi. Nálunk a kisvárosban gabonatárolóba tarolt két versenyző autó, három halott. Nem tudom, miért nézik Vin Dieselt, a nagy haverja, Paul Walker is a sufniversenyzésbe halt bele.
2023. jún. 20. 15:31
 7/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk be lehet íratni az átalakításokat a forgalmiba, csak rendszerint nem teszik a fiatalok. Nem tudom miért, talán félnek az NKH-tól, vagy a többlet pénz hiányzik rá. Pedig akkor nem ugrana a forgalmi, és nem kéne félve közlekedni, hogy mikor veszik le róla a rendszámot.
2023. jún. 20. 17:11
 8/21 veterán vas ***** válasza:

#7.

Valószínű nem pénz kérdése, hanem olyan átalakítások vannak ezeken az autókon, amit az NKH soha nem fog legalizálni.

2023. jún. 20. 22:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nemrég néztem egy videót egy magyar srácról, akinek autója eléggé át volt alakítva, és minden be volt írva a forgalmiba.
2023. jún. 21. 10:36
 10/21 anonim ***** válasza:
#7,9: Azért, mert a magyar szabályozás idejét múlt, baromi nehéz és drága bármit beíratni, egy csomó mindent nem is lehet, hiába pl. más EU országokban gond nélkül megy a dolog. Az NKH hozzáállásáról nem is beszélve. Egy pár preces videó egy outsider-nak csak fals infót ad.
2023. jún. 21. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!