Szeretnék szlalom versenyeken indulni. Milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni a szlalomot. 15 éves vagyok. A donor autó megvásárlására maximum 100.000 forintom lenne.
Illetve mivel kell felszerelni az autót és nekem milyen felszerelés kell? (Gondolok itt cipőre, overálra)
A válaszokat előre is köszönöm.
2017. jan. 15. 17:17
1/6 anonim válasza:
Ennyiből mindegy, csak ránézésre bírjon ki többet az első körnél. :) Ennyiért nem igazán kapni üzembiztos autót. Lehet egyáltalán 15 évesen nevezni?
2/6 A kérdező kommentje:
"ki lehet versenyző? A versenyekre tulajdonképpen bárki nevezhet, aki elég bátorságot és elhivatottságot érez magában arra, hogy összevesse a saját maga és autója tudását a versenyzőtársakéval. S a teljesítményeket mérni, feldolgozni és értekelni is kell."
Úgy értelmezem hogy lehet.
Tudom hogy nem lehet 100.000 forint körül normális autót venni, de úgyis csak alapnak kell. Át lenne építve.
2017. jan. 15. 17:44
3/6 anonim válasza:
Én azt ajanlom( a kerdesebol arado teljes hozzá nem értés miatt)hogy hagyd a francba az egeszet,ha csak nem a biztos anyagi csőd a célod!Meg egy hasznalhatatlan autó hatul a kertben a diófa alatt!
4/6 A kérdező kommentje:
Miből gondolod a teljes hozzá nem értést kedves utolsó?
2017. jan. 15. 18:39
5/6 anonim válasza:
Többek között abból,hogy egy ilyen oldalra jössz kérdezni......
6/6 A kérdező kommentje:
Hol kaphatok választ erre a kérdésre? Szivesen meghallgatom az ötleted.
2017. jan. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!