Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elfog kelni valaha ennyiért?...

Elfog kelni valaha ennyiért? F astra

Figyelt kérdés

[link]

Mivel nincs is használva, ugyan úgy eltudnak öregedni a gumi alkatrészek. Nyilván ennyiért kapsz egy patika állapotú autót, amihez alkatrész is van bőven, de attól még ugyan csak egy astra marad.

2023. jún. 17. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Én már semmin nem csodálkozom... A napokban egy 16 éves H Astrát láttam. Behozott autó, elvileg 150.000 km-rel. Meg jobban felszerelt és szépen ki is pucolták, lemosták kívül-belül. Ez tény. De 4,6 millió?! Mi van?! :O
2023. jún. 17. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Másfél milla volt újkorában.
2023. jún. 17. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Ingyen söm köl.
2023. jún. 17. 15:32
 14/18 anonim ***** válasza:
17%
6-os el vagy tévedve. Ez sehogy nem ér 500-nál többet. Egy gyűjtő pedig Porschet, Ferrarit gyűjt. Magyarországon a korszakos autó az egyes, kettes golf lenne, de az sem kell már a kutyának sem. Opel egy olajzabáló rozsdakupac.
2023. jún. 17. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Ez max. Magyarországon számít nagy számnak, mert az egyik első hazai gyártású nyugati autó volt.

Nemzetközi szinten egy fapados tucatautó, tehát értéktelen.

Teljesen irreális ár.

Németországban hasonló állapotúból, sokkal jobban felszereltet kapsz olcsóbban:

[link]

Kabrió is van hasonló áron:

[link]

2023. jún. 17. 16:55
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Nincs kizárva hogy van az országban akinek pont egy újszerű több mint 25 éves fapados F Astra kell de biztos hogy 3 millióért nem fog gyorsan elkelni.Igaz hogy van jelentősége nálunk,lassan nosztalgia értéke de ugyanúgy egy "csöves" népautó,kezdenek kikopni de hahu-n még mindig van belőe 200 db,nem ritka még annyira.

Persze ilyen állapotban,futásteljesítménnyel nagyon kevés van de 3 millió túlzás szerintem,2-2,5 reálisabb lenne.A jövőben emelkedni fog az ára de most nem ér ennyit szerintem.Aztán mindegy mit mondunk,ha nem veszik meg lejjebb visz az árán vagy rárohad,gondolom nem sürgősen akar megszabadulni tőle.

2023. jún. 17. 22:40
 17/18 A kérdező kommentje:

Már jó ideje fent a hirdetés, pont ahogy ez kettes golf is.

[link]

2023. jún. 17. 23:08
 18/18 A kérdező kommentje:

Na és 3mas golfért 5,2misi?

[link]

2023. jún. 17. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!