Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van, vagy volt valaha régi...

Van, vagy volt valaha régi Suzuki Swift autótok?

Figyelt kérdés

Ha igen: milyen színű volt, mikori évjáratú, hány ajtós és milyen felszereltségű? Illetve megvan-e még/mi lett a sorsa?

Csak kíváncsi vagyok, kinél milyen példány fordult meg a régi Swiftből :)

2023. máj. 1. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
2001-es volt, Sedan. Hosszú éveken át volt megbízható társam, majd összetörték. Gazdasági totálkár volt, így végezte.
2023. máj. 1. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Anyámnak a mai napig az van, egy 2002-es klímás, ABS-es, két légzsákos magas felszereltségű darab automata váltóval, 86 lovassal, igazából ezért nem is akarja lecserélni, mert ezek elég ritkák, pedig már évek óta rá akarom beszélni, mert ma már sokkal jobb autók is vannak, ez csak Swiftes szemel nézve értékes.
2023. máj. 1. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
2000es évjáratú volt, gls(3ajtós) ezres motorral. Ezüst metál. 5évig használtam. Igazából megbecsülve sosem volt. Haverom vette meg apró pénzért mert szét volt már rohad az alja. De motorja tényleg megölhetetlen. Szóval miután eladtam neki, folyamatosan kimentünk vele a mezőre és ami csövön kifért. Majd végül elpasszolta egy cigónak, aki darabokra szedte. 😢 Azért van hogy hiányzik.
2023. máj. 1. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, 2 is volt kiskoromban, azzal vittek oviba mindig. Az egyik zöld sedan volt a másik amerikai változat kék 3 ajtós. Alap felszereltség volt mindkettő. Nem tudom mi lett vele, még akkoriban eladtuk mindkettőt és vettünk egy vadi új autót. Mondjuk kíváncsi lennék én is milyen sorsa lett, csak nem emlékszem a rendszámra.
2023. máj. 1. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen. 1998-as 5 ajtós ezres glx😁

Nagyon szeretem, jó autók még ma is.

2023. máj. 1. 21:51
 6/9 Farkas999 ***** válasza:
1994-es volt. Bejártam vele fél Európát. 2004-ben sajnos szétverte a jég. Egyébként hibátlan volt, még 2018-ban hajtotta valaki.
2023. máj. 2. 07:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, A Suzuki gyárban dolgoztam, Esztergomban.
2023. máj. 2. 07:46
 8/9 anonim ***** válasza:

99-es kék 5 ajtós ezres gl van

200 ezer km van benne semmi baja nincs, nem rozsdásodik, sajnos gyenge és fapados is

viszont tervezem hogy veszek helyette 2000-2004 közötti 16 szelepeset lehető legtöbb extrával és minden apróságot megcsinálok/javítok rajt, egyedire átalakítom saját ízlésemnek megfelelően

drága mulatság lesz de nem igazán érdekel

2023. máj. 21. 01:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokatt vezettem olyat
2023. máj. 22. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!