Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri 2023-ban Suzuki RMX...

Megéri 2023-ban Suzuki RMX 50-et venni?

Figyelt kérdés

Egy Suzuki Rmx 50-et szeretnék de nem tudom megéri 2023-ban egy 2004-es típusú motort venni.

Mi a véleményetek?(első motorom lenne)

#motor #Suzuki Rmx 50
2023. ápr. 19. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megtudod venni és fent tudod tartani, akkor megéri. Ha nem, akkor nem.
2023. ápr. 19. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

"Megéri-e"-vel kezdeni nem létszűksegletü dolgokba való beruhazasrol szóló kérdést feltenni mindíg bator dolog.

1-es le is csapta. Ennyi.

Viszont kicsit át is gondolva...

Ez 2t, ha jól sejtem. Tehát az alkatrészigeny gyakrabban merül fel, de olcsóbb egy atlagos japan 4t-hez viszonyítva.

Folyamatosan venned kell normális minőségű olajat is.

A mai benzinárak mellett, az olajjal együtt alapból jobban megerné egy 4 ütemű, de azok gyengek akármi legyen is az 50 ccm kategóriaban. Szóval vagy tudsz szerelni, és legalább a munkadíjakat megspórolod es használsz egy ilyet drágábban, (3-5l vs max 2l/100km) es jobban megy. Vagy nagyobb jogsi es nagyobb 4t motor. De itt a 250 a határ, a felett mar a fogyasztás es egyebek, mint gumik lánc miatt több lesz a kiadas megint.

En nem vennék 2t 50-est, de minden a lehetősegek/kassza kerdése.

2023. ápr. 19. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem futárkodsz, akkor semmilyen motort nem éri meg venni. De nem is azért veszik az emberek.
2023. ápr. 20. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Én 50esből csak am6 vagy d50b blokkosat vennék.

Ehhez valószínűleg nehéz alkatrészt találni.

2023. ápr. 20. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!